Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Capcom tyytymätön Resident Evil 6:n myynteihin

Capcom on omissa ennusteissaan yliarvioinut Resident Evil -sarjansa suosion pelaajien keskuudessa. Kuudes osa legendaarisessa pelisarjassa on toistaiseksi myynyt 4,8 miljoonaa kappaletta, kun Capcom odotti myyntien huitelevan 7 miljoonan paremmalla puolella.

Vaikka pelin vastaanotto onkin ollut pääsääntöisesti varovaisen positiivinen, näkyy pettymys myynteihin keskusteluina Capcomin kabineteissa koskien pelisarjan tulevaisuutta. Viime viikolla Masachita Kawata, Resident Evil: Revelations -pelin tuottaja vihjasikin mahdollisuudesta sarjan uudelleenkäynnistykselle, rebootille.

Seuraava julkaisu pelisarjaan ilmestyy toukokuussa, kun Resident Evil: Revelations julkaistaan Xbox 360:lle, PS3:lle, Wii U:lle, sekä Windowsille.

Galleria: 

Kommentit

Voivat kyllä Capcomilla katsoa peiliin ja miettiä mikä meni pieleen.

Paluujuurille mukamas, no kyllähän tätä cooppina pelaa ihan mielellään.

Pitäisikö tätä uutista laittaa kuitenkin vähän oikeaan perspektiiviin. 4,8 miljoonaa kpl on aika kova lukema ihan millä mittareilla tahansa, mutta Capcom oli odottanut 7 miljoonan myyntejä. Kyse taitaa olla enemmän suurien odotusten laskemisesta realistiselle tasolle kuin jostain "flopista" tai edes radikaalista pettymyksestä.

Mutta joo, "toiminta RE" on nyt tavallaan nähty ja on aika keksiä jotain muuta. Ei RE-sarjan kannata alkaa kilpailemaan CoDien ja Battlefieldien kanssa. Open world kauhupeli, sitä toivon!

Olisitte tehneet paremman pelin, niin ehkä minäkin olisin hankkinut sen. Näillä eväillä ei kannata Resident Evil -sarjaa enää jatkaa, tekisivät jotain ihan uutta.

Aidot Resi-fanit kun eivät kaipaa mitään action peliä vaan kunnon kauhua, mistä sarja saikin alkunsa. Ahdistavat/pelottavat soundtrackit kehiin, kiinteät kuvakulmat, aivoja raastavat puzzlet ja huvittava dialogi, sitä minä kaipaan. Mutta sellaista ei koskaan tule enää tapahtumaan, se on fact! Ja vaikka joskus tulisikin vielä RE2 Remake, niin se olisi kumminkin jotain aivan kauheaa (negatiivises mieles). Mahdollista voisi olla kyllä, että joku harrastajatiimi saisi kickstarter-rahoituksen RE2 Remakeen, niin sieltä voisi tulla ihan kunnollinen pelikin. Mutta mitä PurpleHaze sanoi, RE6 on ihan menevä co-oppina, muuten melkoisen shallow kokemus.

Kopioisivat vaan dead islandin mutta kolmannen persoonan kuvakulmalla ja laittaisvat pelihahmoiksi cammyn, chun-lin, jill valentine ja ada wongin mahdollisimman pienissä bikineissä tai ilman.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi