Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Maailman ensimmäinen verellä täytetty uima-allas. Tämä on Capcom-pelistudion mainosmiesten uusin älynväläys, jolla mainostaa zombiepelisarja Resident Evilin uusinta osaa.

Lähelle Lontoon olympiastadionia avattava allas pitää sisällään punaiseksi värjätyn veden lisäksi myös muuta elävien kuolleiden aiheeseen sopivaa oheismateriaalia. Puna-aineessa lilluu kaikkea aina irtonaisista torsoista, silmämuniin ja aivoihin sekä verisiin laastareihin. Altaan ulkopuolellakaan ei päästä eroon zombeista, sillä myös hengenpelastajien kerrotaan olevan eläviä kuolleita.

Pelkän hienon kokemuksen takia punatavaraan ei tarvitse hypätä, sillä tarpeeksi rohkeille yli 16-vuotiaille tarjoutuu mahdollisuus sukeltaa metrinsyvyisestä altaasta itselleen ilmaista keräilytavaraa. Tapahtuma ei kestä pitkiä aikoja, sillä pulikoimaan päästään vain 25.-26.5.

Capcomin PR-mies Adam Merrett kertoo pelitalon olevan innoissaan mahdollisuudesta ottaa käyttöön punatavaraa täynnä oleva allas. Hän jatkaa toteamalla, että ei-zombeille "uima-allas on järkyttävä, verinen ja uskomattoman häiritsevä kokemus - täydellinen tapa osoittaa, että selviytymiskauhu tekee näyttävän paluun Resident Evil Revelationsissa."

Jottei pääasia unohtuisi, niin kerrottakoon Resident Evil Revelationsin ilmestyvän Xbox 360:lle, Wii U:lle, PlayStation 3:lle ja PC:lle 24.5. Nimike on tuttu jo entuudestaan 3DS-pelaajille, sillä toimintakauhistelu debytoi tammikuussa Nintendon käsikonsolilla. 

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi