Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Cars 2, LBP 2 ja Move-demoja PS3:lle

Tällä kertaa PS3:n Storen demotarjonta vetoaa varsinkin nuorempiin pelaajiin, sillä valikoimaan lisättiin kokeiltavaksi Cars 2 sekä LittleBigPlanet 2. Koko perheen Move-hupia tarjoilee Start The Party! Save The World -demo ja astetta vakavampaa liikkumista Move Fitness.

Testattavaksi löytyy myös Toki Tori -tasopuzzle, jonka täysversion saa 7,95 eurolla tai Plus-tilaajana parin euron alennuksella.

PSP-käsikonsolillekin saatiin pari demoa: Crystal Mines on PSP:lle päivitetty versio NES-pelistä yli 20-vuoden takaa ja Geronimo Stilton puolestaan lapsillekin sopiva seikkailu.

Ladattavaa lisäsisältöä saivat Ace Combat Assault Horizon, Cars 2, Dancestar Party, Disney Universe, EyePet, LittleBigPlanet 2, Need For Speed: The Run, Sniper Ghost Warrior, Street Fighter 3 3rd Strike: Online Edition ja Tour De France 2011. Lisäksi Rock Band 3:ssa liikutaan Stevie Wonderin rytmeissä ja Uncharted 3:n moninpeliin tarjotaan uusia asuja.

Special Offers -osaston valikoimasta löytyvät nyt myös kotimaiset Rochard (7,95€) ja Outland (4,95€), jotka molemmat voi ladata kokeiltavaksi ennen ostopäätöstä.

Viime viikosta poiketen videoiden ja teemojen lisäksi saatiin myös uusia avatareja ja Uncharted-pelien sountrackit lähtevät vajaalla viidellä eurolla kappale.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi