CD Projekt Red on julkaissut tiedotteen viime päivinä velloneen Cyberpunk 2077 -kohun tiimoilta.

Pitkään odoteltu Cyberpunk 2077 saapui kauppoihin viime viikon torstaina. Heti kättelyssä oli selvää, että erityisesti PlayStation 4:n ja Xbox Onen perusmalleilla pelaavat ovat hätää kärsimässä nimikkeen keskeneräisyyden ja sen myötä armottoman bugisuuden vuoksi. Nyt CD Projekt myöntää tiedotteessaan kiusallisen tilanteen ja lupaa parantavansa peliä lukuisin päivityksin. Seuraava on tarkoitus saada linjoille jo viikon kuluessa.

Mikäli päivitysten odottelu on kuitenkin liikaa, kehottaa puolalaisstudio hakemaan rahallisia hyvityksiä tehdystä ostoksesta. Ensisijaisesti yhteydenottoa toivotaan luonnollisesti PlayStationin ja Xboxin virallisten hyvitysväylien kautta, fyysisten versioiden tapauksessa jälleenmyyjältä. Mikäli tämä ei ole kuitenkaan mahdollista, toivoo CD Projekt yhteydenottoa suoraan sähköpostilla. Aikaa on joulukuun 21. päivään saakka.

Cyberpunk 2077 on saatavilla Xbox Onen ja PlayStation 4:n ohella PC:lle sekä Stadialle. Peli rullaa toki taaksepäin yhteensopivuuden kautta myös PlayStation 5:llä sekä Xbox Series S|X:llä.

Petri Katajan ensimietteet Night City -seikkailuista – alustana PlayStation 5 – voi lueskella täältä.

Lisää aiheesta:

Kirjaudu kommentoidaksesi

Studiot: 

Pelikeskustelu