Elokuvaohjaaja Christopher Nolanin The Dark Knight -trilogiassa nähty Tumbler-lepakkoauto saapuu täydentämään Batman: Arkham Knightin autovalikoimaa.

Syyskuussa PlayStation 4:lle- ja Xbox Onelle saapuva 2008 Tumbler Batmobile Pack -lisäsisältöpaketti tarjoaa kyseisen kulkuneuvon lisäksi kaksi uutta ajorataa, joiden ulkoasut ovat ottaneet vaikutteita vuonna 2008 ilmestyneen The Dark Knight -elokuvan maailmasta.

Yllämainitun Batman-paketin ohella pelaajat pääsevät ensi kuussa nauttimaan myös toisesta lisäsisältöpaketista, joka julkaistaan 1. syyskuuta nimellä Crime Fighter Challenge Pack #1. Kyseisen paketin mukana nähdään uusia AR-haasteita niin Batmanille kuin myös Nightwingille, Robinille ja Kissanaiselle. Julkaisijana toimivan Warner Bros. Interactiven mukaan uudet AR-haastetehtävät tarjoavat uutta puuhasteltavaa sekä lähitaistelusta pitäville että hiippailua suosiville pelaajille.

Syyskuun puolelle on myös luvassa kaksi muutakin sisältöpakettia, joihin lukeutuvat Nightwingin ja Pingviinin väliseen kamppailuun keskittyvä GCPD Lockdown -tarinalaajennus sekä Batman: Arkham Asylumissa nähtyjä lepakkopukuja tuova Original Arkham Batman Skin.

Aiemmin kuluvan kuun aikana peliin ilmestyi myös Tim Burtonin Batman-elokuville uskollinen lisäsisältö, joka tarjoaa nostalgiannälkäisille muun muassa vuoden 1989 Batman-elokuvasta tutun lepakkoauton yhdessä samoissa kulisseissa nähdyn lepakkopuvun kanssa.

Vuoden 1989 Batmanille osoitetun trailerin loppupuolisko tarjoaa pilkahduksen ensi kuussa peliin ilmestyvästä Tumbler-lepakkoautosta.

Kommentit

Arkham Knight sen kuin paranee vaan. Tim Burtonin lepakkobiili on kyllä jumalattoman komea ja Nolanin mörssärillä on varmasti siistiä rymistellä. Pitää varmaan aloittaa Batman-maratoni, ihan vaan koska Batman.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi