Codemastersilta Second Sight

TimeSplitters-räiskintäpelisarjasta tuttu kehittäjä Free Radical työstää parhaillaan uutta väijytystoimintapeliä nimeltä Second Sight.

Second Sight kertoo katkeran tarinan sotilaslaboratorian koekaniinista, John Vatticista, joka herää koomastaan läpikäytyään pitkän ja traumattisen leikkausten sekä koetutkimusjaksojen sarjan. Hänellä ei ole mitään käsitystä kuka hän on, missä hän on ja miten laitokseen joutunut, mutta huomaa itsessään hyvin voimakkaita psyykkisiä ja telekineettisiä voimia. Yksi asia on Vatticille kuitenkin selvä, pois on päästävä.

Peli yhdistää hiiviskelyä ja paranormaaleilla kyvyillä tehostettua toimintaa pelitarinaltaan vahvasti psykologisen trilleriteeman tukemana. John voi tarinan edetessä hyödyntää erikoisia kykyjään siirtämällä mm. objekteja ympäriinsä häiritäkseen tai pelottaakseen laitoksen vartijoita. Voimien kasvaessa hän pystyy käyttämään raskaitakin objekteja tai jopa toisia vartijoita asenaan/kilpenään. Myös mentaalisen tason kykyjä on mahdollista käyttää ja näin vaikuttaa vihollisten ajatuksenjuoksuun halutulla tavalla.

Vahvasti Midwayn tulevaa Psi-Ops -peliä muistuttava Second Sight ilmestyy Codemastersin toimesta Xboxille, PlayStation 2:lle sekä GameCube Pohjois-Amerikassa syyskuun 20. päivä. Euroopanjulkaisua ei ole toistaiseksi vahvistettu.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi