Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Conduit 2 viivästyy huhtikuulle

Sega julkaisee Conduit 2:n Euroopassa 22. huhtikuuta aiemmin suunnitellun maaliskuun sijaan. Lykkäystä perustellaan halulla hioa moninpeliä rahtusen pidempään.

High Voltagen kehittämän räiskintäpelin oli alun perin tarkoitus saapua markkinoille loppuvuodesta 2010. Julkaisua kuitenkin siirrettiin, jotta fanien antamaa palautetta voitaisiin huomioida paremmin ja peliin ehdittäisiin lisätä enemmän sisältöä. Myös GoldenEye 007 -uusversion syksyisen julkaisun uskotaan vaikuttaneen päätökseen.

Conduit on jatkoa Wiille kesällä 2009 julkaistulle räiskintäpelille. Kehittäjät lupaavat parantaa alkuperäistä teosta jokaisella osa-alueella. Erityishuomiota kiinnitetään moninpeliin. Lisäksi jatko-osa sisältää tuen MotionPlus-lisälaitteelle.

Galleria: 

Kommentit

Toivottavasti onnistuvat. Vakavia räiskintöjä ei ole Wiillä tarpeeksi. Conduit yritti kovin, mutta pelillisesti epäonnistui. Työkalut olivat paikalla, mutta itse peli ei ollut hyvä.

Monesti noin käy.. Mutta toisella osalla voi olla paremmat saumat onnistua. Vakavia räiskintöjä on oikeastaan wiillä ihan tarpeeksi, mutta roolipelejä sais tulla eurolandiaankin enemmän!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi