Remedy ei aikaillut, kun se lähti parantamaan uutukaispeliään pelaajien antaman palautteen perusteella. Tuoreessa julkaisussa kerrottiin maistiaisia myös tulevasta lisäsisällöstä.

Korjauslistan näkee kokonaisuudessaan tästä linkistä. Tärkeimmät päivitykset koskevat satunnaisia kaatumisia, suorituskyvyn parantamista, aseita koskeneita ongelmia, ääniin ja musiikkiin liittyviä bugeja sekä tekstityksiin liittyviä korjauksia. Lisäksi kartan latautumista parannettiin ja Charge-aseen tuhovoimaa ympäristölle pienennettiin, sillä ruudunpäivitykset putosivat liikaa räjähdysten myötä.

Aluksi korjauspäivitys on julkaistu vain PlayStation 4:lle, mutta Xbox ja PC saavat sen pian ulottuvilleen, lupaa Remedy pelin kotisivuilla.

Tuoreessa uutisessaan Remedy kertoo myös tulevasta lisäsisällöstä. Sosiaalisessa mediassa paljon toivotun valokuvausmoodin luvataan ilmestyvän syksyn aikana. Lisäksi joulukuussa julkaistaan haastavampi pelimuoto, jossa päänäyttämönä on luonnollisesti The Oldest House. Edellä mainitut päivitykset ovat ilmaisia.

Ensi vuoden aikana luvataan ilmestyväksi myös kaksi maksullista lisäsisältöpakettia, joissa on lisää tarinatehtäviä uusien alueiden ja vihollisten kera. "Odota asioiden muuttuvan kummallisiksi", kerrotaan Controlin kotisivulla. Jälkimmäinen dlc saattaisi hyvinkin olla Alan Wake -teemainen, sillä oikeanpuoleisessa kuvassa näkyy tuttu hahmo.

Lähde: Controlgame

Kirjaudu kommentoidaksesi