Ring Fit Adventure käy hyvästä treenistä jo sellaisenaan, mutta entäpä jos kyseistä treenivälinettä käyttäisi Dark Souls III:n pelaamiseen? Tuoreen videon perusteella se kyllä onnistuu, mutta on perin hikistä.

Super Louis 64 - Controller Bender -tuubikanavalle ladattu video esittelee, miten homma sujuu käytännössä muutaman päivän koodaamisen jälkeen. Pelaajalla pitää olla Ring Fit Adventure -pelailun tapaan Ring-Con-ohjain kädessä sekä toinen Switchin Joy-Con-kapula reiden ympärille kiinnitettävässä jalkaremmissä, mutta ohjaaminen vaatiikin sitten hieman tekemistä.

Pelissä hyökkääminen onnistuu puristamalla ohjainta, hahmon parantaminen tapahtuu kyykkäämällä ja liikkuminen luonnistuu ainoastaan juoksemalla paikallaan. Syyksi erikoiselle idealle annetaan oheisella videolla karanteeni ja tarve liikkua.

Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun pelejä ohjataan erikoisilla keinoilla. Olemmehan näet uutisoineet vuonna 2016 ohjeista, joiden avulla itse kukin voit pelata Skyrimiä perunoilla (klik). Ring Fit Adventure -arvostelumme voi puolestaan lukea tämän linkin kautta.

Kirjaudu kommentoidaksesi