PlayStation 3- ja Xbox 360 -omistajat löytävät uutta pelattavaa sisältävän Dark Souls: Prepare to Die Editionin kauppojen hyllyltä 26.10. Prepare to Die Editionin mukana tuleva Artorias of the Abyss -lisäosa ilmestyy ladattavaksi PlayStation Networkiin ja Xbox Live Kauppapaikalle samana päivänä.

Kuoleman ja kärsimyksen lisäksi Artorias of the Abyss lisää peliin uusia alueita, pomoja ja varusteita. Pelaajat pääsevät muun muassa seikkailemaan kauan kadoksissa olleeseen Oolacilen kuningaskunnassa. Pimeyden uhkaaman valtakunnan pelastaminen putoaa tietenkin pelaajan harteille.

Galleria: 

Kommentit

Eli tasan 2 kuukautta. Jee!

on kyllä hemmetin kova dlc ja jos voitte niin hankkikaa pc versio niin ei tarvi kärsiä fps dropeista

örr? hankkikaa pc versio? sehä o täys roska... kaikki siinä o nii sekasin et huh huh..jos omistaa sen ps3:n ni mieluummin sen kanssa sitä pelaa ku että rupee hankkimaan sitä vielä toiseen kertaan pc:lle...

Täys roska?? Oletko pelannut? Olin itse etukäteen skeptinen, kun kuulin suorasta konsoliporttauksesta. Aluksi raivosin hetken, mutta kesti minuutti asentaa grafiikkamodi ja laitoin nvidian hallintapaneelista herkkuja peliin. Peli pyörii kuin unelma ja näyttää upealta. Ei ole kertaakaan tippunut tuosta 30fps, vaikka eilen tuli blighttown koluttua läpi. Mukavaa kuunnella tämmöisiä Jone991 kommentteja.
Ostakaa PC-versio ja ei tarvitse kärsiä konsoleiden heikosta fps:stä. Ja tosissaan olen pelannut kyseitä tuostosta jo n. 70h boxilla. Myös testannut kaverilla PS3 versiota. Ero konsoleihin on huima, vaikka olisihan se mukava laittaa pc:stä 60fps & tessellaatiot yms päälle. No en lähde valittamaan, kun kysessä on kuitenkin ehkä tämän konsolisukupolven paras tekele. Takaisin pelin ääreen.

Jep, samaa mieltä HugeJorman kanssa. PC versio toimii loistavasti ja tosiaan framebufferfix/modi komistaa peliä huomattavasti, joten ei ole paluuta konsoliversioon.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi