DC Universen pelaajamäärään 1000%:n kasvu

DC Comicsin supersankariuniversumiin sijoittuva MMO-peli DC Universe Online luopui kuukausimaksuista ja pelaaminen muuttui ilmaiseksi marraskuun alussa.

Kuukausimaksuista luopuminen innosti 120 000 uutta pelaajaa mukaan. Sony Online Entertainmentin johtaja John Smedleyn mukaan yhtäaikaisten pelaajien määrä on kasvanut yli 1000% verrattuna aiempaan kuukausimaksulliseen aikaan.

Pelaajamäärien kasvu on myös aiheuttanut ongelmia palvelimilla, jotka eivät ole kestäneet lisääntynyttä kuormaa. Smedleyn mukaan serveriongelmiin on luvassa korjaus lähiaikoina.

DC Universe Online on saatavilla PS3:lle ja PC:lle.

Galleria: 

Kommentit

Ja parin tunnin pelailun jälkeen poistoon. Eipä ollu mikään kummoinen peli.

Kyllä tätä pelasi ilmestyessä muutamat tunnit, mutta silloin ainakin oli niin tökkivää menoa että ei kivaa ollut. Jos ei muuta keksi niin voisi uudelleen kokeilla, kyllä tuo supersankarimeininki sen verran kiinnostaa aina.

Parin tunnin kokeilu tuskin antaa ihan täyttä kuvaa mistään MMO:sta?

@hartzu

Totta, mutta ensivaikutelma ainakaan ei ollut erityisen vakuuttava. Samaa "tapa 10 vihollista ja kerää niiltä 5 kamaa X", toista 1000 kertaa kunnes olet max level -meininkiä harvinaisen kaoottisella combatilla. Meininki kun on tuollaista niin eipä hirveesti kiinnostele lähtä grindaamaan max levulle vain nähdäkseen paraneeko peli yhtään. Arvostelujen perusteella ainakaan ei parane, perus raideja ja harvinaisen epätasapainoinen PvP siellä vaan ilmeisesti odottelee.

Perus tusinamorpilta vaikutti, suosittelen mielummin Champions Onlinea jos supersankarimorpit kiinnostaa.

Jee! Uusi ilmainen pettymys.

Aihetta vain hieman hipoen; koitin itse palailla City of Heroesin pariin, kun se tässä muuttui myös ilmaiseksi, ja kun sen aikoinani ostin.
Tein kovan työn että sain vanhan tilini takaisin, kun halusin ihan varta vasten vanhoilla hahmoillani päästä pelaamaan kun ilmaiseksi kerta pääsee.

Hahmovalikossa kyllä hymy hyytyi, kuin nyrkillä olisi päähän lyöty "LOL, ei tää mikään ilmanen olekkaan! Maksa meille rahaa että pääset pelaamaan hahmoillasi".
Instant. Uninstall.

Se oli kiva iltapäivä se.

Pointti tässä ehkä lienee se, että tuohon 1000%:iin lasketaan varmaan myös minun ja Bamboochan kaltaiset kaverit.

"Pointti tässä ehkä lienee se, että tuohon 1000%:iin lasketaan varmaan myös minun ja Bamboochan kaltaiset kaverit."

So what? Sonyn pitäisi jotenkin ilmoittaa vain sellaiset pelaajat jotka pelaavat peliä x-määrän ajan että luku tyydyttää? Sanoo Sony minkä luvun tahansa mistä tahansa, niin se ei miellytä osaa.

Kyse on raakasti vain datasta joka kerätään ja annetaan PR-mielessä julksuuteen. Tyyliin: "Peli on nyt ilmainen ja moni on kokeilemassa peliä - tule sinäkin". Osa alkaa heti lukemaan salaliittoteorioita niiden takana.

Pleikalla on joku 1 gb tilaa ja peli vaatii 25 :(

Itse pelasin kyseistä peliä julkaisun jälkeen kolme kuukautta pleikalla. Olihan alku hieman kankeaa, mutta kyllähän sisältä paljastui ihan mukiin menevä mmo. Leveelaaminen on todella nopeata ja level capin saamiseksi ei paria päivää pidempää aikaa tarvii tuhlata. Mutta kannattaa ottaa huomioon, ettei pieni tunnin testisessio raapaise edes pintaa auki. Eli jos on oikeasti kiinnostunut aihealueesta, niin varaa DC universelle ainakin yksi viikonloppu. Ehkä sitä voisi palailla itsekin pelin ääreen, kunhan saa nämä marraskuun huippu julkaisut pelattua alta pois.

"So what?"

So not.
Nyt on vedetty vähän liian pitkiä johtopäätöksiä. Ei mulla mitään Sonynvastaisia salaliittoteorioita mielessä ollut, voit rentoutua, honest!

Onhan noi PR jutut melkein säännöllisesti jokaisella puljulla tollasia. Rumpuja hakaten huudetaan tuhatta prosenttia.

Mutta jos oikeasti pitäis joku peliaika sanoa, mikä mua miellyttäisi. Olisi se varmaan jotain sellaista, että jos ei kuukauteen ole tapahtunu mitään aktiviteettia parin ekan pelitunnin jälkeen, niin ei sieltä varmaankaan olla takasin tulossa.

Ihan kuin olisin joskus jossain nähnytkin jonkin mumorpegerfirman puhuvan erikseen kokeilijoista ja pitkäaikaisista pelaajista. Oon kyl varmaan väärässä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi