Dead Nation PS3:lle parin viikon päästä

Sony on vahvistanut suomalaisen Housemarquen kehittämän Dead Nation -zombimätön ilmestyvän ladattavaksi PlayStation 3:n Storeen 1. päivä joulukuuta. Hinnaksi ilmoitettiin 12,95 euroa.

Dead Nation tarjoilee yläviistosta kuvattua zombilaumojen lahtausta niin yksinpelin, kuin myös yhteistyössä kaverin kanssa verkossa tai samalla sohvalla. Lisäkoukkua tarjoavat muun muassa valtioiden väliset tuloslistat verkossa.

Housemarquen edellinen Store-hitti oli mainio Super Stardust HD.

Galleria: 

Kommentit

Eiköhän tämä ole pakko-osto vaikka noita zombi pelejä on viime vuosina tullut enemmän kuin tarpeeksi.

SuicideBunny78: totta. Mutta eiköhän tämä ole melko varmasti laadukas sellainen.

Käynpä heti heittämässä tilille massit, niin voi laittaa samantien lataukseen kun ilmestyy. Jos yhtään on samalla maulla tehty kuin Stardust HD, niin otan hyvin helposti töistä vapaata. Vielä kun jaksais odottaa kaks viikkoa...

Pakko-ostoshan tämä on, ei epäilystäkään.. Varmasti tulossa yksi PSN:n helmistä. Black Opsin Dead Ops Arcade pelin avustuksella on valmistauduttu tulemaan ;)

Rottamopo: miksi ottaa töistä vapaata, jos kerta tekee "töitä"? sanot vaan, että duunaat tästä vähä syvällisemmän arvostelun ;)

EDIT: ja arvosteluista puheen ollen näin offtopicina. Videoarvostelut olis kiva lisä :)

onko tietoa että voiko netissä tai samalta koneelta pelata 1-4 pelaajaa?

"onko tietoa että voiko netissä tai samalta koneelta pelata 1-4 pelaajaa?"

Sekä online, että local co-op 2 pelaajalla.

Näyttääpä upealta, jos muu toteutus on samalla tasolla visuaalisen puolen kanssa, tämä saattaa hyvinkin olla ensimmäinen PS Store ostokseni.

Tätä on kyllä odoteltu..pakkohankinta!

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi