Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Death Stranding, tuo Hideo Kojiman kehittelemä mysteeriteos, saapuu pelaavan kansan ulottuville aikanaan. Sitä ennen tarjolle on saapunut "nerokkaan Hodeo Kojumbon" suunnittelema Deadly Standing, joka kaukaa katsottuna näyttää käsittelevän samoja aiheita.

Parodiapeli tai kehitteillä olevan projektin maailmalla ratsastava Deadly Standing on mobiilipeli, joka näyttää etäisesti esikuvaltaan. Videomateriaalin perusteella pelattavuus kuitenkin tuntuu eroavan nimikkeiden välillä huomattavan paljon. Nimikkeen kehittäjäkään tuskin on oikealta nimeltään Hodeo Kojumbo. Liikkuvaa kuvaa Deadly Standingista voi katsoa alempaa.

Pelin kuvaus Google Playn puolella on näkökulmasta riippuen joko loistava tai pöhkö. Ote tekstistä kuuluu suomennettuna näin: "Kaikki tietävät [että Kojumbo on] nero. Tämän vuoksi peli on nerokas. Tapahtui maailmanlaajuinen katastrofi. Iso räjähdys muutti tutun maailman ja vesi alkoi menemään pois. Kaikki meren eläimet ovat juuttuneet maihin. Kuolema levittyi ympäri planeettaa. Oli kummallisia pimeitä olentoja. Lasten syntyvyys on pysähtynyt, mutta pieni toivon pilkahdus on useiden viime vuosien uuden lapsen muodossa."

Kirjaudu kommentoidaksesi