Aiemmin PC:lle julkaistun Diablo III:n ja sen Reaper of Souls -lisäosan sisältävä paketti saapuu myös konsoleille. Kyseinen paketti kantaa nimeä Diablo III: Ultimate Evil Edition, ja se julkaistaan PlayStation 3:lle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle sekä Xbox Onelle. Julkaisu tapahtuu elokuun 19. päivä.

Diablo-sarjan luonut Blizzard Entertainment lupaa, että Diablo III:n perusversion tallennustiedostoja pystyy käyttämään Ultimate Evil Editionin kanssa. Sonyn alustoilla tallennustiedostojen siirto onnistuu PlayStation 3:n versioiden välillä sekä myös PS3:lta PlayStation 4:lle. Niin ikään tallennustiedostoja pystyy siirtämään Diablo III:n ja Ultimate Evil Editionin välillä Xbox 360:llä sekä myös Xbox 360:ltä Xbox Onelle. Ultimate Evil Edition mahdollistaa myös moninpelin enintään neljän pelaajan kesken joko samalta ruudulta tai netin välityksellä.

Diablo III: Ultimate Evil Edition kustantaa PlayStation 4:llä ja Xbox Onella noin 70 euroa. Vanhojen konsoleiden omistajat pääsevät halvemmalla, sillä PlayStation 3:n ja Xbox 360:n versioista joutuu kummastakin pulittamaan noin 40 euroa.

Galleria: 

Kommentit

PItkään ne venyttikin tuota julkaisupäivää.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi