Elokuvaohjaaja Neill Blomkamp pyrkii osoittamaan taitonsa myös pelien puolella.

IGN:lle jutellut Neill Blomkamp on liittynyt Gunzilla Gamesille työstämään tarjoamaan tietotaitoaan vielä nimettömän projektin visuaaliselle puolelle (Chief Visionary Officer). Muun muassa District 9:n, Chappien ja Elysiumin ohjannut Blomkamp ei vielä avautunut projektista sen enempää, mutta vertaa rooliaan George R. R. Martinin Elden Ring -pestiin.

Monessa mukana ollut ohjaaja kertoi samaisessa haastattelussa suosikkigenrekseen moninpeliräiskinnät. Suomalaisittain mielenkiintoisempaa on kuitenkin miehen Control-kommentit, joissa kehutaan erityisesti pelin tuhoutuvia ympäristöjä ja yleistä taidesuunnittelua.

Mitä Gunzilla Gamesiin sitten tulee, perustettiin studio viime vuoden loppupuolella tarkoituksenaan työstää AAA-mittaluokan räiskintäpeliä. Palkkalistoilta löytyy muun muassa entisiä Electronic Artsin, Ubisoftin, THQ:n ja Crytekin osaajia, minkä lisäksi tarinankertojiksi on pestattu Altered Carbonista tuttu Richard K. Morgan ja Ubisoftin tarinoita kynäillyt Olivier Henriot. Lisää työntekijöitäkin rekrytään paraikaa roppakaupalla.

Koska kunnianhimoinen projekti on vasta alkutaipaleella, saataneen lisätietoja odotella vielä pidemmän aikaa.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Pelit: 
Studiot: 
Henkilö: 
Lähde: