Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Dr Disrespectin Twitch-banni käynnisti yhden internetin suurimmista huhumyllyistä.

Dr Disrespectin Twitch-tili jäädytettiin yllättäen viime kuussa ja yleisö jäi odottamaan jonkinlaista selitystä joko alustalta tai mieheltä itseltään. Villit tarinat alkoivat levitä epätietoisten ihmisten keskuudessa. Nyt striimaaja on rikkonut hiljaisuuden väittäen, ettei vieläkään tiedä kanavansa sulkemisen syytä. Hän kuitenkin tietää, ettei ole palaamassa Twitchiin.

Yksinoikeussopimus Twitchin kanssa oli kestänyt vasta pari kuukautta, kun alustan ehkä tunnetuimman striimaajan tili suljetiin ilman julkista selitystä.

"Se oli täydellinen shokki. Kuvittele saapumista töihin ja ovet ovat kiinni, etkä pääse sisään", kertoo Dr Disrespect ja jatkaa: "Ja sinulle on kerrottu, että sinut on erotettu. Mutta sinulle ei ole kerrottu syytä. Meille ei vain annettu vastausta... Se oli pahin tunne."

"Minua ympäröi hyvä joukkue. Ja me laadimme mukavan pienen pelisuunnitelman", vihjaa striimaaja ympäripyöreästi tulevaisuuden suunnitelmistaan.

Jähtäväksi nää, aloittaako Dr Disrespect huhutun oman suoratoistopalvelun vai nähdäänkö ex-Twitch-legenda aktiivisemmin esimerkiksi YouTubessa.

Kirjaudu kommentoidaksesi