Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Duke meni kultaan

Duke Nukem Forever on nyt valmis. 2K Games ilmoitti tänään, että 14 vuotta tekeillä olleen pelin kehitystyö on saatettu loppuun ja peli on valmis monistettavaksi julkaisua varten.

Duke Nukem Forever ilmestyy Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja PC:lle 10. kesäkuuta. Pelin ennakkoon tilanneet pääsevät pelaamaan pelin demoa jo viikkoa aiemmin 3. kesäkuuta.

Galleria: 

Kommentit

Ladies and gentlemen, Hell has officially frozen...

Ei kai tästä ollut mitään epäselvyyttä, kun siirtyi kehitys osaaviin käsiin. Outoa jos joku on jaksanut kyseenalaistaa jopa Gearboxia.

"Pelin ennakkoon tilanneet pääsevät pelaamaan pelin demoa jo viikkoa aiemmin 3. kesäkuuta." ja öö mites tää ny sitte toimii?

Hyvä kysymys Jone, itsekkin tuota mietin... ...ehkä siitä olisi pitänyt tulla joku redeem code sähköpostitse, jolla voi demon ladata. Itse ennakko-ostin pelin useita päiviä sitten jo Steamista, mutta mitään koodia oo saanu, prkl!

Pelin demoa pääsee pelaamaan ennakkoon, jos kuuluu First Access Clubiin eli on ennakkotilannut pelin tietyistä liikkeistä (ks. http://www.dukenukemforever.com/preorder/fin/ ja http://www.dukenukemforever.com/preorder/fulllist.html ). Tällöin ennakkotilaajan pitäisi saada koodi, jonka aktivoimalla (http://www.dukenukemforever.com/access ) hän pääsee klubin jäseneksi nauttimaan tulevasta demosta ja muusta pikkukivasta tilpehööristä. Myös Borderlands: Game of the Year Editionin omistajat kuuluvat klubiin.

no eikös sen pitäs tossa uutisessa kanssa sitten lukea?

No CDonista oon tilannut, enkä ole saanut minkään valtakunnan koodia. Ainakaan vielä siis. Ehkä se tulee sähköpostissa myöhemmin.

En usko ennenkuin pitelen koteloa omissa pikku kätösissäni. Tässä on nyt niin kauan odotettu että uskon vain omia silmiäni.

@Jone991: Uutisen pääasia oli pelin valmistuminen, ennakkotilaajien demo toissijainen juttu. Mutta joo, olisihan siihen voinut ehkä laittaa "pelin tietyistä liikkeistä ennakkoon tilanneet".

@Miiw: Kannattaa ehkä ottaa yhteyttä CDoniin koodin tiimoilta. Foorumeita selatessani nimittäin huomasin, että muillakin oli jäänyt noita First Access Club -koodeja saamatta.

@MustaPastori: 99% videopelaavasta maailmasta jakaa mielipiteesi. :)

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi