Dyack: Too Human -trilogia jatkuu nopeasti

Kanadalaisstudio Silicon Knightsin perustaja Denis Dyack vakuuttaa, että työn alla oleva Too Human -trilogia saa jatkoa nopeasti ensimmäisen osansa jälkeen.

Viikoittaisessa 1UP Show'ssa haastateltu Dyack totesi, että avausosan viivästyksistä huolimatta koko trilogia yritetään saada valmiiksi vielä Xbox 360:n aikana.

- Ensimmäisen osan teemana on löytö, toisen kosto ja kolmannen valistus. Tarinaelementit ovat valmiina ja tiedämme, miten juoni etenee.

- Meidän on kuitenkin varmistettava, että ensimmäinen osa niin hyvä, että ihmiset haluavat pelata trilogian loppuun.

Kevyttä toimintaa roolipelaamiseen ja keräilyyn yhdistävän Too Humanin on määrä valmistua Xbox 360:lle kevättalvella.

Pelistä aiotaan julkaista demo pari kuukautta ennen julkaisua.

Galleria: 

Kommentit

Saavat kyllä ryssiä kakkos ja varsinkin kolmos osan sitten ihan suosiolla jos meinaavat XO:lle kaikki osat julkaista.

Jep, Paitsi että suurin osa, tai ainakin parhaimmat boxin ''yksinoikeuspelit'' julkaistaan myöhemmin pc:lle. Gears of warsiakin kuulemma aijotaan sille vääntää ja halo 3 on aivan varma. Eli aika turhaa ostaa boxi yksinoikeuspelien takia, vai onko?

Toivottavasti tulee pituutta jokaiselle osalle sitten kunnolla. Kunhan ei käy niin, että on keinotekoisesti pätkitty yksi peli pienempiin osiin, että saadaan kerättyä enemmän rahaa. Noh, katsotaan sitten ekan osan jälkeen.

Ei jotenkin kuulosta hyvälle tuollainen kiirustelu peleissä. Tekisi Silicon Knights huolella nyt tuon ensimmäinenkin osan ja katsoisi vasta sitten, miten aikaa ja kehityspanosta riittää muihin osiin. Edelleen laatu ennen määrää, joohan?

Veikkaisin että kakkososasta tulee ykköstä pidempi. Trilogian tarina on ollut alusta asti tekijöillä tiedossa ja kakkososan kehitys on ollut jo pitkään meneillään samaan aikaan ykkösen kanssa. Tätä ensimmäistähän on viivyttänyt kaikki engine-ongelmat ym. Mutta katsotaan tuleeko pelisarjasta pätevää vai floppaako. Viimeistelyä peli ainakin taitaa kaivata.

Demonoid: Jep, Paitsi että suurin osa, tai ainakin parhaimmat boxin ''yksinoikeuspelit'' julkaistaan myöhemmin pc:lle. Gears of warsiakin kuulemma aijotaan sille vääntää ja halo 3 on aivan varma. Eli aika turhaa ostaa boxi yksinoikeuspelien takia, vai onko?

> Boxi tai PC, sillä tuskin on Microsoftin kannalta mitään väliä kumman alustan pelaaja valitsee. Boxin etuna on tietysti hinta, helppous ja varhaisemmat julkaisuajat. PC:llä on puolestaan suorituskyky ja tiettyihin peleihin paremmin soveltuva ohjaus. Miten kukin tykkää.

> Too Human -trilogia siis yritetään saada kokonaisuudessaan valmiiksi tämän konsolisukupolven aikana. Xbox 360 tuli myyntiin vuonna 2005, joten on odotettavissa, että uutta polvea aloitellaan vuonna 2010. Kolme peliä kolmessa vuodessa on kova tahti, muttei mahdoton jos pohjatyö on kunnossa ja teknologia toimii.

NviperO: Toivottavasti tulee pituutta jokaiselle osalle sitten kunnolla.

> Vähän sellaista puhettahan tuossa 1UP Show'ssa oli, ettei ainakaan ensimmäinen osa olisi älyttömän pitkä. Mukana on neljä maailmaa ja väliosuudet. Pitkäikäisyyttä saattaa kuitenkin lisätä yhteistyöverkkomoninpeli, jonka pitäisi muuttaa kokemusta vihollisasettelua myöten. Yksinpeliin tällainen Diablon tai Phantasy Starin kaltainen peli tuskin on parhaimmillaan.

Too Humanin peli-ikä perustuu varmasti samaan kuin vaikka Diablo 2:n.

Eihän tuossa ole mitään ihmeteltävää, vaikka kaikki osat ilmestyisikin kalalle. Onhan EA:kin tehnyt 15 lätkäpeliä 15 vuodessa. ;)

Diablo 2ta yksinpelinä semmosseet pari sataa tuntia takana :D Että juu.

1up jakson nähneenä ei peli tehnyt minkäänlaista sävähdystä. Taas perus myskettä vain...

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi