Dyack: Too Humanissa on paras tarinamme

Silicon Knightsin Denis Dyack kommentoi Kikizon haastattelussa studion Too Human -toimintaroolipeliä. Kanadalaisyhtiön johtaja lupasi tarjoavan runsaasti pelattavaa, sillä hänen mukaansa peli sisältää käytännössä rajattoman määrän erilaisia esineitä.

- Ensimmänien läpipeluu kestänee noin 15 tuntia, luulisin. Tasolle 50 yltäminen kestää 50-80 tuntia, Dyack arvioi.

Hän innostui myös kertomaan jatko-osista ja sarjan tarinasta pitkällä tähtäimellä. Trilogian avauksen teemana on paljastus, kun taas keskimmäinen osa kertoo kostosta ja kolmas valaistumisesta.

- Minun mielestäni Too Humanin tarina on paras tarina, jonka koskaan olemme luoneet. Se on todella, todella yhtenäinen, ja meillä on ollut kauan aikaa miettiä sitä. Sehän on ollut mielessämme vuosikymmenen.

Haastattelijan kysyessä Silicon Knightsin muista projekteista Dyack heittäytyi salaperäiseksi. Studion on jo kerrottu saaneen rahoitusta psykologisen trillerin kehittämiseen, mutta piiritarit työstävät myös kolmatta projektia.

- Emme puhu siitä nyt. Meillä on myös projekti Segan kanssa - yhteistyömme on julkistettu - mutta asiasta ei ole tehty sen enempää ilmoituksia.

Too Human julkaistaan Euroopassa kuluvan kuun 29. päivä ja Pohjois-Amerikassa kymmenen päivää aikaisemmin. Sitä ennen tuntumaa pelin eeppiseen maailmaan voi hakea oheisista kuvista ja  kauppapaikalta ladattavasta demosta.

Galleria: 

Kommentit

"Kanadalaisyhtiön johtaja lupasi tarjoavan runsaasti pelattavaa, sillä hänen mukaansa peli sisältää käytännössä rajattoman määrän erilaisia esineitä.
--
- Ensimmänien läpipeluu kestänee noin 15 tuntia, luulisin. Tasolle 50 yltäminen kestää 50-80 tuntia, Dyack arvioi."

Eli mahtaakohan se erotus, 35-65 tuntia, sitten olla sitä rajattomien esineiden metsästystä? Ennemmin saisi olla hyvää tarinaa pelissä senkin kehitysajan edestä.

Toisaalta peliä on kyllä hiottu _melko_ kauan, joten ehkä juonikin sitten on jotain todella upeaa.

Ja seuraava peliä saanee odottaa ainakin sen 5 vuotta.

Mikäli tarina on hyvä niin tämän saattaa jopa löytää tiensä hyllyyn... muuten peli vaikutti modernilta Diablo hack&slash peliltä gametrailers.com previewiä katsoessa ja sellainen ei kyllä nappaa sitten yhtään... no aika kertoo sitten enemmän.

Pelin demo on aivan surkea ja taitaa koko pelikin olla surkea.

Joo demon perusteella en suosittele

Hmm... itse diggasin demosta hyvinkin paljon ja päätin että tulen kyllä kyseisen tuotoksen hankkimaan. Olihan siinä vähän kontrolleissa hakemista mutta kyllä ne siinä oppi.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi