Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

E3 2004: The Lord of the Rings: The Third Age -extra

Electronic Arts julkaisi tuoreita E3-messukuvia Taru Sormusten Herrasta -elokuvatrilogiaan perustuvasta The Lord of the Rings: The Third Age -roolipelistä.

Edellisen Lord Of The Rings: The Return Of The King -osan pelikehityksestä vastannut EA Redwood Shores kertoo pelisarjan uusimman episodin vievän läpi kaikkien elokuvatrilogian kolmen osan saumattomasti uusien elokuvamaisten välianimaatioiden ja itse pelitapahtumien nivoutumana. Lukuisten peliympäristöjen muutamista huippukohdista mainitaan Helm's Deep, Khazad Dum, Osgiliath sekä Minas Tirith.

Pelimekaniikka on uusittu ja nyt taistelut käydään vuoropohjaisesti samankaltaisesti kuin Final Fantasy -pelisarjassa muun liikkumisen tapahtuessa normaalisti reaaliajassa. Nyt myös ratsastaminen on sisällytetty mukaan ja pelaaja voi hypätä hevosen tai Warg-suden selkään.
Leffatrilogiasta vastuussa oleva elokuvayhtiö New Line Cinema toimii yhteistyössä EA Redwoodin kanssa ja molempien päämäärä on selkeä The Third Age -pelin kanssa: mahdollisimman autenttinen ja tarunhohtoinen Tolkienin luoma maailma varustettuna Peter Jacksonin elokuvallisilla visiolla.

Elokuvatrilogian aidot ääninäyttelijät ovat edellisosan tapaan mukana. The Lord of the Rings: The Third Age ilmestyy kaikille konsolialustoille sekä GBA:lle Pohjois-Amerikassa marraskuun lopulla. Euroopanjulkaisu tapahtuu erittäin suurella todennäköisyydellä joulusesongin alla. Alla messukuvat.

  • The Lord of the Rings: The Third Age -pelivideo (wmv, 11 MB)

    Muut E3 2004 -uutiset

  • Galleria: 

    Kirjaudu kommentoidaksesi