E3 2005: Castlevaniaa Xboxille

Konami on vahvistanut E3-messuilla tuovansa jo aiemmin PS2:lle ilmestyväksi ilmoitetun Castlevania: Curse of Darknessin myös Xboxille.

Curse of Darkness on ensimmäinen Castlevania -sarjan julkaisu Xboxilla. Pelin päähahmokin on uusi, sillä edellisten osien Belmontin klaanin ja Draculan välienselvittelyjen sijaan pelaajat pääsevät ohjastamaan Hectoria, joka on Draculalta itseltään oppinsa saanut paholaismanaaja. Peli sijoittuu kolme vuotta sen jälkeen, kun Hector karkasi Vallachiasta normaalin elämän perään, jättäen Draculan Belmontien käsiin. Euroopan ylle on langennut Draculan kuolemasta vapautunut kirous, maaginen voima joka on saastuttanut suurimman osan väestöstä. Tyttöystävänsä kuolemasta tulistunut Hector lähtee raivaamaan tietä kohti Draculan linnaa, tietämättä vastapuolen juonista houkutella hänet takaisin kotiin.

Hectorilla on omia voimia, joilla hän voi manata avukseen "viattomia paholaisia". Apulaisiksi on manattavissa yli 30 erilaista tarinan edetessä kehittyvää hahmoa. CoD:in luvataan sisältävän myös entistä roolipeli- ja seikkailupelimäisempiä elementtejä. Pelaajan voimat kehittyvät pelin edetessä kerääntyvien kokemuspisteiden myötä, mutta on käytössä tietysti myös laaja valikoima erilaista aseistusta.

Castlevania: Curse of Darkness ilmestyy Xboxille ja PS2:lle tulevana syksynä.

  • XboxFINin kaikki E3 2005 -uutiset
  • Galleria: 

    Kirjaudu kommentoidaksesi