E3 2005: Perfect Dark Zero ja Joannan paluu

Microsoft ja Rare ovat E3-messuilla vihdoin esitelleet virallista tietoa tulevasta Perfect Dark Zero -pelistään. Xbox 360:lle yksinoikeudella ilmestyvä toimintapeli vie pelaajat aikaan ennen sarjan ensimmäisen ja laajasti ylistetyn osan tapahtumia.

Sota salaisten järjestöjen välillä käy kuumana. Joanna Dark sekä hänen isänsä Jack löytävät itsensä keskeltä taistelua, jossa panoksena on koko planeetan tulevaisuus, kun rutiininomainen palkkionmetsästysreissu repii auki kansainvälisen konfliktin. Perfect Dark Zero heittää pelaajan syvälle yritysvakoilun ja vehkeilyn maailmaan, kun Joanna Dark seuraa kohtaloaan kasvaa täydelliseksi agentiksi. Apuna tässä tehtävässä Joannalla on iso liuta aseita, lisävempeleitä ja ajoneuvoja kuten rakettireppuja, ilmatyynyaluksia sekä moottoripyöriä.

Tekniseltä puolelta Perfect Dark Zero luonnollisesti tarjoaa MS:n ylistämää HD-aikakautta. Keskeisessä osassa olevan yksinpelitarinan lisäksi tarjolla on myös jopa 50 pelaajan moninpeliä, turnauksia ja ranking-listoja. Myös neljän pelaajan jaetun kuvan ominaisuus löytyy perinteisemmän moninpelin muodossa ja on mukaan saatu myös co-op mahdollisuus.

  • XboxFINin kaikki E3 2005 -uutiset
  • Galleria: 

    Kirjaudu kommentoidaksesi