E3 2005: Tukku urheilupelejä Cubelle

Nintendo alkaa kehittää urheilupelejä alustoilleen Super Mario Stadium –nimellä. Sarjan aloittaa kaksi uutta GameCube-nimikettä: Mario Baseball ja Super Mario Strikers.

Mario Baseball on Namcon suunnittelema baseball-peli. Annettujen tietojen mukaan se sisältää helposti omaksuttavat kontrollit ja tukun minipelejä. Mario-hahmoja kerrotaan olevan mukana yli 50, ja lisäksi peli tukee moninpeliä neljän pelaajan voimin.

Super Mario Strikers on arcade-henkinen jalkapallopeli, jonka kehityksestä vastaa Next Level Games. Perinteiseen jalkapalloon verrattuna Super Mario Strikers tarjoaa lisämaustetta kentältä löytyvien tavaroiden muodossa. Esimerkiksi pelaaja voi jäädyttää vastustajansa jäisellä kilpikonnan kuorella. Yksinpelin lisäksi uutukainen sisältää neljän hengen moninpelin.

Mario-aiheisten urheilupelien lisäksi GameCubelle julkaistaan yksinoikeudella realismiin tähtäävä baseball-peli Nintendo Pennant Chase Baseball. Pelin kehittää Exile Interactive, ja se sisältää täyden MLB-lisenssin. Paketissa on mukana kaikki pääliigan 30 pallokenttää, ja taustalla tunnelmaa luovat selostajat Bob Brenly, Rick Rizzs ja Tom Hutyler.

  • Mario Baseball Kuvat / video
  • Super Mario Strikers Kuvat / video
  • Nintendo Pennant Chase Baseball Kuvat
  • CubeFINin kaikki E3 2005 -uutiset
  • Galleria: 

    Kirjaudu kommentoidaksesi