Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

E3 2009: Kooste Nintendon lehdistötilaisuudesta

Nintendon lehdistötilaisuus alkoi videolla, jossa esiteltiin jo julkaistuja pelejä. Ensimmäisenä lavalle astui Amerikan Nintendon markkinointijohtaja Cammie Dunaway.

Dunaway aloittaa tilastoilla - viime vuonna pelit nousivat jopa musiikin ja elokuvien yhteenlasketun myynnin edelle.

Aloituspuheen jälkeen siirryttiin Marioon. Ensin esitellään Marion historiaa, minkä jälkeen paljastetaan uusi peli - New Super Mario Bros. Wii. Peli on 2D-tyyliin tehty tasoloikka, jota voi pelata neljä pelaajaa yhdessä. Julkaisu on vielä tänä vuonna.

Mariosta siirryttiin Wii Fitiin. Myyntilukujen esittelyn jälkeen paljastetaan odotettu lisäosa Wii Fit Plus. Mukana on uusia harjotteita sekä 15 uutta tasapainopeliä.

Cammie jätti lavan ja antoi tilaa Reggie Fils-Aimelle. Reggie kertoi pelin käyttöliittymän tärkeydestä ja esitteli MotionPlus-lisälaitetta, joka tekee pelikokemuksesta entistä tarkempaa. MotionPlussan kanssa esiteltiin heinäkuussa julkaistavaa Wii Sports Resortia. Urheilulajeista näytettiin pingis, koripallo, miekkailu, jousiammunta, golf, vesiskootteriajelu, melonta sekä frisbeenheitto.

Reggie pyysi kanssaan lavalle Bill Trinnenin, joka esitteli MotionPlussan käyttöä laskuvarjohyppypelissä. Hyppääjää ohjataan kääntelemällä Wiimotea.

Tämän jälkeen Reggie ja Bill ottavat toisistaan mittaa koripalloilussa, joka käyttää hyväksi MotionPlus-laitetta.

Ottelun jälkeen Reggie esitteli vielä muutaman viikon sisällä julkaistavia Grand Slam Tennistä, Tiger Woodsia sekä Segan Virtua Tennistä, jotka tukevat MotionPlussaa.

Reggie esitteli seuraavaksi Square Enixin seuraavan Wii-pelin Final Fantasy: The Crystal Bearersin ja pelistä näytettiin traileri. Myös DS:lle kehitettävästä Kingdom Heartsista näytettiin traileri.

RPG-tarjonnan jälkeen oli aika palata takaisin Marioon. Mario & Luigi: Bowser's Inside Story julkaistaan vielä tämän vuoden puolella Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Lopuksi Reggie esitteli vielä 6 vuoden jälkeen DS:lle palaavan Golden Sun -roolipelin, josta nähtiin traileri.

Seuraavaksi lavalle palasi Cammie Dunaway, joka esitteli DS:lle saapuvaa interaktiiviseksi kirjaksi kuvailtavaa Women's Murder Club: Games of Passion -peliä sekä Ubisoftin uutta C.O.P. The Recruit -kaahailua.

Cammie hehkutti uutta DSi-konsolia, jota on myyty Yhdysvalloissa jo miljoona kappaletta. Hän esitteli DSi:n ladattavia pelejä: Flip Note Studio, Mario vs. Donkey Kong sekä WarioWare. Kaikissa on tärkeässä roolissa käyttäjien luoma sisältö.

Microsoftin eilistä Facebook-paljastusta mukaillen myös DSi on jatkossa yhteydessä Facebookiin, ja omia kuvia voi ladata sinne muokattuina suoraan käsikonsolilta.

Cammie mainitsi vielä DS:n The Legend of Zelda: Spirit Track -pelin, joka on pelattavissa messuilla.

Sitten lavalle astui Nintendon johtaja Satoru Iwata. Hän puhui Nintendon ajattelutavasta ja kertoi, että pelaajia on kolmenlaisia: aktiivisia pelaajia, potentiaalisia pelaajia ja heitä, jotka eivät ole pelanneet koskaan. Nintendon tarkoituksena on saada kaikki pelaamaan.

Iwata teki tilaisuuden ainoan laitejulkistuksen. Wii Vitality Sensor tunnistaa pelaajan pulssin ja päättelee, kuinka hermostunut tai keskittynyt pelaaja on.

Cammie palasi kolmannen kerran lavalle ja esitteli illan kolmannen Mario-pelin. Ensimmäistä kertaa samalle konsolille julkaistaan kaksi varsinaista 3D-Mario-peliä, kun Super Mario Galaxy 2 julkistettiin Wiille. 

Illan viimeisen paljastuksen tuli kertomaan Reggie, mutta sitä ennen nähtiin trailereita tämän vuoden kovista 3rd-party-peleistä. The Conduit, Resident Evil: The Darkside Chronicles sekä Dead Space: Extraction ovat kaikki pelattavissa messuilla.

Lopun yllätys oli Team Ninjan ja Nintendon yhteinen projekti, joka paljastui trailerissa uudeksi Metroid-peliksi. Metroid: Other M julkaistaan ensi vuonna.

Galleria: 

Kommentit

"Ensimmäistä kertaa samalle konsolille julkaistaan kaksi varsinaista Mario-peliä"

Nesille julkaistiin super mario bros. 1, 2 ja 3, ja super nesille super mario world 1 ja 2. Tämän luulisi olevan yleisesti tiedossa.

Rubines: Pahoittelut, tarkoitus oli puhua 3D-Marioista. Korjattu.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi