Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

E3 2011: Ruin hyödyntää PS3:n ja Vitan yhteyttä

Sony julkisti Ruin-toimintarooliseikkailun PS3:lle ja PlayStation Vitalle. Pelin luvataan tarjoavan saumaton pelikokemus eri laitteiden välillä.

Ruinin pelitallennukset voidaan tehdä pilvipalveluun, jolloin peliä on mahdollista jatkaa PS3:lla siitä mihin toiminta keskeytyi Vitalla. Perinteisen luolastoseikkailun lisäksi Ruin sisältää yhteisötilan. Pelaajat voivat muokata puolustettavakseen oman luolaston, johon vastapelaajat pystyvät hyökkäämään.

Edistymisestään Ruinissa voi kertoa kilpakumppaneille ja ystäville PSN:n, Facebookin ja Sonyn oman yhteisösivuston kautta.

Ulkoisesti Diabloa muistuttavaa Ruinia kehittävät Idle Minds ja Sony San Diego.

Galleria: 

Kommentit

Jos näitä yhteistyökuvioita alkaa laajemmin ilmentymään PS3 <> Vitan välillä, menee laite viimeistään harkintaan.

Sattuiko kukaan muu huomaamaan että pressitilaisuuden aikana kun esiteltiin tallennuksen jatkoa PS3:lla, joka ei onnistunut, siksi lopettivat demoamisen niin aikaisin.

//Sattuiko kukaan muu huomaamaan että pressitilaisuuden aikana kun esiteltiin tallennuksen jatkoa PS3:lla, joka ei onnistunut, siksi lopettivat demoamisen niin aikaisin.//

Onnistuiko vaiko epäonnistuiko, tiedä häntä. Aivan samasta paikkaa ei peli alkanut mutta tuon tyyppisissä peleissä peli aloittaa yleensä aina tallennuksen lataamisen jälkeen lähimmästä välipisteestä ja viholliset heräävät takaisin henkiin. Esimerkiksi peliä suuresti muistuttava Torchlight aloittaa yleensä kerroksen/tason alusta.

Tietysti tuo "continue exactly where you left off" ei ole kovin kuvaava tuossa tapauksessa.
http://www.youtube.com/watch?v=cdUbdn9U7hQ&feature=player_detailpage#t=126s

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi