Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

E3 2011: Zeldan 25-vuotista taivalta juhlistetaan monella tapaa

The Legend of Zelda viettää tänä vuonna 25-vuotisjuhlavuottaan. Nintendo-guru Shigeru Miyamoto paljasti E3-messuilla tulkin avustuksella, että tapahtumaa juhlistetaan monilla eri tavoilla, muun muassa musiikkikiertueella ja pelijulkaisuilla.

Ensimmäisenä juhlan kunniaksi ilmoille päästettävistä tuotoksista on ladattavaksi ilmestyvä GameBoy Color -versio The Legend of Zelda: Link's Awakening -seikkailusta. Peli ilmestyy ladattavaksi hyvin nopealla aikataululla, sillä tuotoksen pitäisi ilmestyä ladattavaksi Nintendon eShopiin vielä tänään. Toisena ladattavana tuotoksena ilmestyy The Legend of Zelda: Four Swords, josta pääsee nauttimaan syyskuussa. Hienointa tässä latauspelissä on, että kyseinen tuotos tulee olemaan ilmainen. Näiden ladattavien Zeldojen lisäksi myyntiin ilmestyvät jo aiemmin julkistetut The Legend of Zelda: Skyward Sword ja uusversio Ocarina of Timesta 3DS-konsolille.

Musiikki on aina ollut keskeisessä osassa Zelda-pelejä, joten tätä silmälläpitäen julkistettiin The Legend of Zelda 25th Anniversary Symphony -kiertue, joka käsittää joka maanosan. Kiertua ulottuu siis myös Eurooppaan, mutta tarkempia aikatauluja ja kiertuapaikkoja ei vielä kerrottu. Konsertin ja pelisarjan musiikkia tullaan julkaisemaan myös CD-muodossa.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi