Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

E3 2012: Sonyn lehdistötilaisuus paketissa

Sonyn lehdistötilaisuuden ensimmäinen esitelty peli oli Heavy Rainilla säväyttäneen Quantic Dreamin Beyond: Two Souls, jossa ainakin yhdessä pääosassa nähdään Ellen Page (Juno, Inception). Luvassa on ilmeisesti edellistä peliä massiivisempaa toimintaa.

Seuraavaksi vuorossa oli PlayStation All Stars: Battle Royale, jossa muista Sonyn peleistä tutut hahmot taistelevat keskenään. Vierailijana nähdään ainakin BioShockin Big Daddy. Peli tulee PS3:lle ja Vitalle, joten tappelu sujuu myös konsolien välillä ja PS3-peliä voi jatkaa Vitalla.

Ainakin Yhdysvalloissa Vitalle on tulossa uusia palveluita, kuten YouTube, Hulu Plus ja Crackle, mutta näiden saatavuudesta Euroopassa ei ole vielä tietoa. Taskuräiskintänälkää tyydyttää Call of Duty Black Ops Declassified ja toimintaa tarjoaa Assassin's Creed III: Liberation, jota myydään myös yhdessä valkoisen Vitan kanssa.

Assassin's Creed III:n PS3-traileri tarjoili merillisiä näkymiä ja sekin tulee syksyllä saataville yhdessä konsolin kanssa. Far Cry 3 sisältää yksinpelin lisäksi myös neljän pelaajan yhteistyötä, moninpeliä sekä karttaeditorin. Luvassa on myös ilmaista ladattavaa yksinoikeudella PS3:lle.

Movelle esiteltiin Wonderbook-konsepti, joka herättää pelaajan käsissä olevan kirjan eloon lisätyn todellisuuden (augmented reality) avulla. Potkua konseptille tuo Book of Spells, joka on luotu yhdessä itsensä JK Rowlingin (Harry Potter) kanssa.

Aikaisemmin nimellä PlayStation Suite tunnettu konsepti on nyt nimeltään PlayStation Mobile ja sen kautta on tarkoitus tuoda PlayStation-kokemus Android-puhelimille ja -tableteille.

God of War: Ascensionin trailerissa ei väkivallassa säästellä ja toiminta on muutenkin tuttua. Peliä luvataan kauppoihin maaliskuussa 2013.

Naughty Dogin (Uncharted) The Last of Us sai kunnian päättää tilaisuuden. Kyseessä on pari pykälää vakavampi toimintapeli, mutta Uncharted-vaikutteet tuntuvat uuden trailerin perusteella paistavan läpi.

Galleria: 

Kommentit

Eipä näkynyt Sly Cooper Thieves in timea missään. :(

Mites se Last Guardian?

Jotain pitää säästellä elokuun Gamescomiin :D

Last Guardiania tuskin nähdään Gamescomissakaan. Toivottavasti jotain päivitystä saadaan syssyn Tokyo Game Showssa.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi