Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

23. maaliskuuta Steamin Early Accessiin saapunut selviytymispeli Playerunknown's Battlegrounds (PUBG) saa tulevaisuudessa uutta sisältöä.

E3-messujen PC Gaming Show -tilaisuudessa julkistettiin pelimuoto, jossa päästään seikkailemaan zombeilla. Tarkoituksena on syödä kaikki muut alueella tallustelevat elävät kuolleet. Moodi on täysin erillinen nyt käytössä olevasta pelimuodosta.

Tilaisuudessa myös paljastettiin, että PUBG saa tulevaisuudessa muutaman uuden kartan, joista toinen sijoittuu Peruun. Taistelutantereet ovat vielä kehityksen alla, joten virallista julkaisupäivää saadaan odottaa.

Tämän lisäksi Microsoftin E3-tilaisuudessa ilmoitettiin, että selviytymismoninpeli raivaa tiensä Xbox Onelle. Tarkempaa julkaisupäivää ei ilmoitettu, mutta versioinnin luvattiin saapuvan vielä tämän vuoden puolella.

Playerunknown's Battlegrounds tuotti julkaisunsa jälkeen kolmena ensimmäisenä päivänä 11 miljoonaa dollaria ja nousi samalla myyntilistan kärkipaikalle. Pelin ideana on heittää 100 pelaajaa saarelle ilman varusteita, jonka jälkeen jokaisen selviytyjän tavoitteena on löytää alueelta mahdollisimman hyvä varastus. Viimeinen hengissä oleva on voittaja. Peliä voi tahkota joko yksin, kahdestaan tai neljän hengen joukkueena.

Kirjaudu kommentoidaksesi