Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Electronic Arts löi E3-pressissään tiskiin kasan uutta infoa sekä pelikuvaa jättijulkaisu Anthemista.

Pelaajien yhteistyöhön nojaavan verkkopeli Anthemin paljastettiin saapuvan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle 22. helmikuuta 2019. Pressissä kerrottiin myös, että pelissä ei tulla näkemään hiljattain kohuja aiheuttaneita satunnaisia tavaralaatikoita. Sen sijaan peli tulee sisältämään pelihahmolle ostettavia kosmeettisia esineitä, joilla ei kuitenkaan voi hankkia itselleen pelitasapainoon vaikuttavia kykyjä tai aseita.

Pelissä ei BioWaren aiemmista peleistä poiketen myöskään tulla näkemään romansseja. Perinteisen pelikuvan lisäksi EA paljasti ensi vuonna saapuvasta pelistään myös pariminuuttisen trailerin.

Lehdistötilaisuuden jälkeen vastaava tuottaja Mark Darrah on vastaillut Twitterissä tiiviisti erilaisiin fanien kysymyksiin pelistä. Darrah kertoo, että vaikka peli onkin suunniteltu yhteistyöpelaaminen mielessä, on sen tehtävien välissä nähtävä "hubialue" omistettu ainoastaan yhdelle pelaajalle kerrallaan. Jaetun maailman Anthem ei myöskään sisällä perinteistä PvP-moninpeliä, se ei tue jaetun ruudun moninpeliä, pelaajahaun ansiosta yhteistyötehtäviä voi pelata tuntemattomien pelaajien kanssa ja omaa hahmoaan voi kustomoida. Vähemmän yllättäen peli tulee myös vaatimaan pelaajilta jatkuvan verkkoyhteyden.

Verkkorymistelystä saatiin pressissä myös kauan kaivattua pelikuvaa noin neljän minuutin videon muodossa, joka on katsottavissa uutisen alta.

Kirjaudu kommentoidaksesi