Sony on ilmoittanut keskittyvänsä E3-messuilla neljään yksinoikeuspeliinsä. Tähän joukkoon kuuluu Death Stranding. Monilla faneilla on jo odotukset korkealla, sillä teoksesta ilmestyneet trailerit ovat herättäneet joka kerta uusia kysymyksiä. Pieniä vihjeitä Kojima Productionsin itsenäistymisen jälkeisestä teoksesta on kuitenkin tiedossa. Tästä voimme kiittää Norman Reedusia ja hänen vierailuaan B&H Photography Podcastissa.

Näyttelijä kuvailee miten useimmissa peleissä kaikkien tappaminen johtaa voittamiseen ja kuinka Kojiman seuraavassa tuotoksessa tehdään itseasiassa päinvastoin. "Pelissä on elementtejä sosiaalisesta mediasta ja ideana on pohtia sitä, kuinka suuri osa nykyajan kulttuurista liittyy jollakin tavalla yksin olemiseen omissa huoneissa", Reedus kertoo podcastin loppupuolella innokaasti studion itsenäistymisen jälkeisen debyytin pohjimmaisista ajatuksista. "Tässä tutkitaan sitä, että mitä tapahtuu yksinäistymisen — fyysisen läheisyyden menettämisen jälkeen ja miten se voidaan saada takaisin", Norman selittää tarkemmin.

Mads Mikkelsenin kommentit Cannesin elokuvafestivaaleilla vahvistavat näitä perusideoita. Mikkelsen on aiemmin sanonut, ettei aivan käsitä uuden toimintapelin juonta, mutta hän tietää vähän miten sitä kuitenkin pelataan. "Olen ymmärtänyt, että pääkonseptina pelaamisessa tulee olemaan maailmanlaajuinen yhteistyö, mikä on fantastista", Mikkelsen sanoi.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Juttusarja: E3 2018

<< Edellinen: E3-aikataulu alkaa hahmottua – Square Enix paljasti lähetyksensä alkamisajan, isoista nimistä puuttuu enää Sony
>> Seuraava: Lankaa vaikka kahdelle pelaajalle jakaa – Unravel Two julkistettiin ja pistettiin samoin tein myyntiin
 
Alustat: