Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Bethesdan E3-tilaisuudessa viime yönä Suomen aikaa julkistettiin Preylle ilmainen päivitys, joka tuo uudet Story Mode, New Game+ ja Survival Mode -tilat. Samaan aikaan julkistettiin omintakeinen lisäosa Mooncrash.

Mooncrash on yllä olevan trailerin perusteella simulaatio, jossa yritetään paeta Kuusta. Simulaation voi halutessaan käynnistää uudelleen ja pelata niin monta kertaa kuin huvittaa. Uudelleenkäynnistykset muuttavat vihollisten ja ansojen paikkoja sekä saatavaa loottia, joten yksikään läpipeluu ei ole täysin samankaltainen.

Arkane Studiosin väki ilmoitti myös, että Prey saa myöhemmin verkkopuolta varten suunnitellun Typhon Hunter -lisäosan. Moninpelitilassa käydään yksin viittä muuta muotoa muuttavaa Mimic-otusta ohjaavaa pelaajaa vastaan. Typhon Hunter on tulossa myös virtuaalitodellisuusalustoille mukanaan lisäksi oma yksinpelattava tarinamoodi, jossa ratkaistaan erinäisiä pulmatehtäviä.

Prey - Mooncrash on saatavilla 19,99 euron hintaan PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Typhon Hunter -lisäri julkaistaan myöhemmin tänä kesänä.

Kirjaudu kommentoidaksesi