Ubisoftin E3-tilaisuuteen moottoripyörällä ryminällä saapunut, itseään Suomen pääministeriksi tituleerannut Antti Ilvessuo paljasti Trials Rising -pelin.

Trials Rising palaa julkistustrailerin perusteella futuristisen Trials Fusionin jälkeen nykypäivään. Luvassa on moottoripyörällä temppuilua kuuluisissa oikean elämän kohteissa. Moninpelin puolella perinteisen muiden pelaajien kanssa kisailun lisäksi uutuutena nähdään Tandem Bike -yhteistyöpelitila, jossa kaksi pelaajaa ohjastaa samaa pyörää.

Pelissä voi myös kustomoida oman hahmonsa ja pyöränsä ulkonäköä sekä jakaa luomuksensa muiden pelaajien saataville. Samalla on mahdollista ansaita palkintoja, jos kanssapelaajat suostuvat käyttämään kyseisiä tekeleitä.

Ilvessuon luotsaaman helsinkiläisen RedLynxin ja Ubisoft Kievin kehittämä Trials Rising kaasuttelee PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, PC:lle ja Switchille vuoden 2019 helmikuussa. Ennen julkaisua peliä voi mahdollisesti päästä testaamaan suljetussa beetatestissä, johon voi rekisteröityä täällä.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Juttusarja: E3 2018

<< Edellinen: Maaginen suomalaispeli Noita sai uuden trailerin
>> Seuraava: Fortnite julkistettiin ja julkaistiin Switchille – pelaajat törmäsivät heti ongelmiin
 
Julkaisijat: 
Lähde: