Bandai Namcon E3-pelimessut lienevät kuralla jo ennen niiden varsinaista alkua. Japanilaisjätiltä on nimittäin päässyt julki kolme kappaletta suuria julkistuksia ennen aikojaan.

Vuodot ovat peräisin Bandai Namcon kotisivuilta, joilta oheisten pelien sivuja pääsi lukemaan ilman salasanoja tahi muuta varmistusta.

Eniten kiinnostusta herättänee FromSoftwaren kanssa kehitelty Elden Ring. Nimike on fantasiaa ja toimintaroolipeliä yhdistelevä seikkailu, jonka maailma on Dark Souls -sarjan luoneen Hidetaka Miyazakin sekä Tulen ja jään laulu -kirjasarjan kirjoittaneen George R.R. Martinin yhteistyön hedelmä. Tuotosta kuvaillaan FromSoftwaren isoimmaksi peliksi ikinä.

Aiemmin Martinin konsultoiman videopelin arvailtiin perustuvan miehen luomaan Game of Thrones -maailmaan, mutta nimikkeen esittelyteksti ei tähän viittaa. Ohessa teoksen logo.

Toinen julki vuotanut uutukainen on uusi Tales of -sarjan osanen, Tales of Arise. Unreal Engine 4:llä toteutettu tuotos eroaa vuotaneiden kuvakaappausten perusteella sarjan aiemmista osista, mutta pelimekaniikkojen lupaillaan PR-tekstin mukaan tekevän kunniaa sarjan aiemmille osille. Luvassa on täysin uusi tarina, täysin uusilla hahmoilla.

Alustoiksi Tales of Ariselle kerrotaan PlayStation 4, Xbox One ja PC. Ohessa vuotaneita kuvia.

Kolmas ja tällä erää viimeinen vuoto kertoo, että Ni No Kuni: Wrath of the White Witch Remastered saapuu PlayStation 4:lle ja PC:lle. Nimike saapuu myös Switchille, joskin tämän version nimessä ei ole Remastered-sanaa. Aikatauluksi julkaisulle kerrotaan tämän vuoden syksy.

Switch-version kuvakaappauksia ohessa.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Juttusarja: E3 2019

<< Edellinen: Darksiders Genesis julkistettiin kaikille konsoleille sekä Google Stadialle
>> Seuraava: Electronic Artsin EA Play -lähetys alkaa aivan pian – katso suoraa striimiä täältä
 
Studiot: 
Lähde: