Nykyinen Halo-pelien kehittäjä 343 Industries puhuu Halo Infinitestä henkisenä uudelleenkäynnistyksenä.

"Master Chief on meidän sankarimme ja Halo Infinite jatkaa hänen vuosikymmeniä kestänyttä tarinaansa. Master Chief on edelleen tarinansa päähenkilö vaikka aiomme esitellä paljon uusia hahmoja kuten sinnikkään lentäjän, jonka näitte trailerilla (alla). – Uudelleenkäynnistymisen hengessä sekä upouuden konsolin julkaisun tunnelmissa haluamme, että sarjan pitkäaikaiset fanit ja uudet tulokkaat tuntevat tulevassa nimikkeessämme itsensä tervetulleiksi", studio kertoo lausunnossaan.

343 antoi tietoa myös heidän uudesta Slipspace-pelimoottorista. Upouuden moottorin päälle tehdyssä Halo Infinitessä nähdään entistä parempia kasvojen ilmehdintää sekä parempia kameran liikkeitä. Studion mukaan tulevassa nimikkeessä nähtävä Master Chiefin hahmon tyyli, joka on saanut vaikutteita sarjan aikaisemmista peleistä, on kuvanlaadultaan tarkin mitä koskaan on nähty.

Avaruusräiskintäsaagan musiikin ystävät pääsevät nauttimaan Halo Infinitessä Joel Yargerin sävellyksistä, joka on tunnettu työstään God of Warissa sekä Uncharted: Drake's Fortunessa.

Halo Infinte julkaistaan Project Scarlettille vuoden 2020 lopulla.

Kirjaudu kommentoidaksesi

Juttusarja: E3 2019

<< Edellinen: Microsoftin väki kertoo Xbox Scarlettista – julkaistaan vuoden 2020 lopulla
>> Seuraava: Fallout 76 saa NPC-hahmoja, dialogipuita ja battle royale -tilan
 
Studiot: 
Lähde: