EA:lta luvassa uusia Star Wars -pelejä

EA ja Disney ovat yhdistäneet voimansa Star Wars -universumiin keskittyvien pelien tiimoilta.

Tuore järjestely mahdollistaa täysin uusien Tähtien sota -pelien kehittämisen konsoleille sekä PC:lle EA:n toimesta. Mobiilijulkaisujen sekä sosiaalisten pelien oikeudet säilyvät edelleen Disneyn näpeissä.

EA-pomo Frank Gibeau ehätti jo paljastamaan yhtiön verkkosivuilla pitämässään blogissa, että pelistudioista ainakin DICE, Visceral sekä aiemminkin Voiman kanssa leikitellyt Bioware työstävät kaukaiseen galaksiin sijoittuvia julkaisuja.

- Jokaisen kehittäjän unelma on luoda pelejä Star Wars -universumiin. Uudet julkaisut saattavat lainata kohtauksia elokuvista, mutta pelit ovat siitäkin huolimatta täysin originaaleja niin tarinan kuin pelattavuudenkin osalta, kommentoi Gibeau.

Galleria: 

Kommentit

Uutiskuva ei valitettavasti ole virallinen, mutta ainahan sitä saa toivoa...

Juu, kuvassa varmasti monen toive monella tapaa. Battlefront 3 asiallisella toteutuksella ja uusille alustoille, kiitos.

Ketä kiinnostaa jotkut jämäräiskinnät jos sieltä on mahdollisesti uutta Kotoria tarjolla? Itse ottaisin toki mieluummin Obsidianin havitteleman Stawa ropelluksen.

Mielenkiintoista jokatapauksessa.

Vai vielä originaaleja pelattavuudeltaan. Saanen epäillä..

Battlefront DICE:lle ja siitä BF2142 henkinen seuraaja? Titaanimoodi tietenkin mukaan :) Yhdistelisivät originaalia BFrontia ja BFieldiä ottaen kummastakin hyvää. Pelithän ovat muutenkin melko samantyylisiä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi