Ei Assassin's Creediä 3DS:lle

Ubisoft kertoi vuoden 2010 E3-messuilla työstävänsä 3DS-käsikonsolille Assassin's Creed: Lost Legacy -peliä. Nimikkeen julkaisu on kuitenkin peruttu ja tuotoksen pääpiirteet on siirretty tulevaan Assassin's Creed: Revelations -peliin, joka ilmestyy marraskuussa PS3:lle ja X360:lle.

Assassin's Creed: Revelationsin juonesta vetovastuussa oleva Darby McDevitt paljastaa, että 3DS-pelin konsepti muuntui osaksi toista sarjan tuotosta. "Olette ehkä kuulleet Lost Legacy -pelistä 3DS:lle. Sen kehitys julkistettiin, mutta se tavallaan muuntautui täksi ideaksi" kertoo McDevitt viitaten Revelationsiin. Käsikonsolinimikkeen tarina olisi liittynyt Enzion matkaan salamurhaajien entiseen Masyaf-kaupunkiin, jonne matkataankin Revelationsin alkuvaiheissa.

Näin ollen Lost Legacyä on turha odottaa Nintendon käsikonsolille. Tämä ei toki sulje jonkin muun pelisarjan tuotoksen ilmestymistä 3DS:lle tulevaisuudessa. Salamurhaajahiippailua on kuitenkin luvassa Nintendon konsoleilla aikanaan, sillä Ubisoft on kertonut työstävänsä Wii U:lle Assassin's Creed -nimikettä.

Pelisarjasta yleisesti puhuttaessa McDevitt kertoi, että hahmojen tarina suunnitellaan hyvin jo etukäteen ennen uuden osan kehittämistä. Näin hänen mukaansa ei ole odotettavissa Lost-televisiosarjan tapaista juonenkuljetussa, jossa avataan enemmän juonikuvioita, kuin mitä niitä ehditään sulkea.

Lisää McDevittin mietteitä muun muassa pelisarjaan liittyvistä sarjakuvista voi lukea lähdelinkkiä klikkaamalla.

Galleria: 

Kommentit

Wiin ilmiö toistuu taas: Julkaisussa luvataan huimaa third party tukea, lopputulos kasa minipelejä tai todella surkeita käännöksiä.

Taitaa olla sama edessä kuin nykyisellä sukupolvella, Nintendolle ostan Mariot, Zeldat ja osan Metroidesta ja 95% peliajasta vietetään Pleikkarin kanssa.

@kepeli, no oliko kenellekkään yllätys? Wii U:n kanssa tulee käymään yhtä ohrasesti... Kun Microsoft enemmin (ehkä jopa ensi vuonna) ja Sony myöhemmin julkaisevat uudet tehokonsolinsa, niin Nintendo tulee olemaan Wii U:n kanssa olemaan siinä samassa tilanteessa kuin nyt Wiin kanssa.

Ja kyllä se on niin että jatkossakin 90% ajasta tulee kulutettua PC:llä ja Boxilla, PS3:n exclusive pelien parissa loput ja Nintendon konsoli jää kauppaan.

Kepeli, kunpa Wiin kaltainen ilmiö toistuisikin 3DS:llä! Wiin kaltainen pelivalikoima olisi todella tervetullut 3DS:llä nyt.

Mahewcoron kanssa vähän samoilla linjoilla. Se on ihan sama mitkä valtavirtapelit jäävät 3DS:lle tulematta. Jos 3DS edes puoliksi samaan pystyy kuin mihin DS on jo pystynyt niin loistava homma! Toisaalta eipä edes DS näytä olevan mihinkään kuolemassa, joten hankalampaa saattaa olla ^^;

"Mahewcoro - Kepeli, kunpa Wiin kaltainen ilmiö toistuisikin 3DS:llä! Wiin kaltainen pelivalikoima olisi todella tervetullut 3DS:llä nyt."

Kyllä itellä Wii kerännyt pölyä Galaxy 2:sta saakka. 3DS:llä melkeen eniten tullut pelattua DS:n Giana sistersiä. Parempi kuin Mario, kuten jo 8bit aikaan :)

Kyllä Pleikalla yhteenlaskettu peliaika itsellä ollut noin 20 kertainen Wiihin verrattuna.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi