Ei E-Dayta saksalaisille

Xbox 360:n megapyssy Gears of War on kokemassa Saksassa saman kohtalon kuin Dead Rising. Paikalliset ikärajaviranomaiset eivät halua antaa pelille luokitusta liiallisen väkivallan takia, eikä Microsoft näin julkaise peliä maassa.

Verenpunaista moottorisahailua sisältävän Gears of Warin lopullinen kohtalo on vielä epäselvä. On mahdollista, että saksalaiset pelaajat saavat hankittua pelinsä esimerkiksi tilaamalla ulkomailta. Toisaalta peli voidaan kieltää kokonaan.

Muualla Euroopassa Emergence Day koittaa 17. marraskuuta.

Galleria: 

Kommentit

Kyllä muaki vatuttais jos asuisin saksassa.

Saksa ei ole missään merten takana naapureistaan, joten äkkiäkös sitä baanalta potkaisee naapurimaahan peliä hakemaan.

Eräs toinen E-Day on tietenkin viikon päästä.

No jo on, K-18 leima siihen vaan ja tiskin taakse niin ettei kakruille myydä. Antaisivat nyt aikuisten päättää mitä haluavat ostaa, on siinä maa.

Periaatteessa peli onkin K18 (ja näillä näppylöillä sitä saa myydä tiskin alta), mutta julkaisun estää Xbox 360:n Family Settings -järjestelmä. Microsoft ei yksinkertaisesti voi päästää markkinoille luokittelemattomia pelejä, koska mitä mieltä perheasetuksissa muuten olisi?

Ja miksei sitä sitten voida luokitella? No, Saksa on Saksa. Rajatapaukset ovat vaikeita tuolla systeemillä. :)

Saksa kyllä harrasta todella konservatiivista ja vanhanaikaista politiikkaa tässä kohtaa. Sensuuri ja kansan pelottelu kunniaan ja valtiolle enemmän valtaa ja vapauksia. Kansan tulee pelätä ja kunnioittaa valtiovaltaa kuin jumalaa, sillä kansahan ei saa demokratiassa päättää mitään.

no kyseessähän on vanha nats.... err maa, niin yrittävät varmaan preventoida ettei tulis uutta asevaltaa tjsp...

Oho, ihan uus juttu mulle et tuolla on tullaista, Dead Risingia ei siis oo julkaistu ollenkaan siellä???

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi