Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Päivitys 3.7. kello 15:17:

Aiempaan Google Translatella käännettyyn tekstiin oli päätynyt pahemman luokan virhe. CD Projekt Red on selventänyt asian tilaa kertomalla, että studiolla työskentelee tällä hetkellä viisi eri tiimiä joista kolme (Varsova, Krakova, Wroclaw) on keskittynyt Cyberpunk 2077:n kehitystyöhön. Varsovassa sijaitsee myös erillinen Gwent-porukka, minkä lisäksi Spokko-tiimi työstää vielä julkistamatonta mobiilipeliä.

Alkuperäinen uutinen 2.7.2019:

CD Projekt Red on paljastanut puolalaiselle Bankier-lehdelle pakertavansa tällä hetkellä peräti kolmen eri Cyberpunk 2077 -projektin parissa.

Varsinaisen Cyberpunk 2077 -pääpelin lisäksi työn alla on jonkinmoinen moninpeliin keskittyvä Cyberpunk-projekti. CD Projektin toimitusjohtaja Adam Kicińskin mukaan kyseessä on itsenäinen, emopelistä erillinen kokonaisuus jota tahkotaan luonnollisesti verkossa – ehkäpä battle royale? Lisäksi kehitteillä on samaiseen universumiin sijoittuva "jättiprojekti", josta ei toistaiseksi hiiskuttu mitään yksityiskohtia.

Cyberpunk 2077 julkaistaan ensi vuonna, huhtikuun 16. päivä. Alustoista on mainittu ainakin PC, Xbox One sekä PlayStation 4.

Kirjaudu kommentoidaksesi