Eidos: PS3 saavuttaa 10 miljoonaa ensi keväänä

MCV UK kertoo, että Parker Consulting -firman mukaan Xbox 360 on tähän mennessä myynyt yli kahdeksan miljoonaa kappaletta ja Eidoksen talouspäällikkö Rob Murphy on vahvasti sitä mieltä, että PlayStation 3 saavuttaa tai jopa ohittaa lukeman ensi vuoden huhtikuuhun mennessä.

"Meillä ei ole epäilystäkään siitä, etteikö PS3 tulisi olemaan erittäin menestyvä pelialusta ja olemme täysin sen tukena," vannoi Murphy. "Haluamme kuitenkin, että koneita löytyy maailmalta 8-10 miljoonaa kappaletta, ennenkuin tuomme hittituotteemme alustalle. Tulossa on joitakin PS3-julkaisuja lähikuukausina, mutta suurimmat hittimme ilmestyvät vasta ensi vuonna näihin aikoihin."

Samansuuntaisia komentteja kuultiin myös Eidoksen pääjohtajalta pari viikkoa sitten. Yhtiön menestyneimpiä pelisarjoja ovat Tomb Raider ja Hitman.

Galleria: 

Kommentit

Itse veikkaan että PLAYSTATION KOLMOSIA on myyty 20 miljoonaa kappaletta ensi kevääseen mennessä, en tosin ole eidoksen pomo, mutta osaan vetää lukuja hatusta siinä missä muutkin :)

Ei noilla hinnoilla, ehei. Ehkä sitten, kun hinta lähentelee 400 euroa ja laatupelejä löytyy kaupan hyllyiltä.

Kyllä on PS3:lla vielä pitkä matka 10 milliin. http://nexgenwars.com/

Nextgen wars on kakki sivusto, Vg charts huomattavasti luotettavampi.
Sekä myös virallinen? Nextgenin Ps3 kohtaa ei ole taidettu päivittää sitten viimevuoden,

10m ensivuonen kevääseen mennessä kuulostaa suhteellisen realistiselta, kun otetaan mukaan joulu myynnit ja suurten nimikkeiden tuomat myynnit sekä mahdollinen hinnan alennus josta nähtävästi on jo merkkejä ilmassa.

20m olisi kyllä aika kova myynnin piristyminen, ei kone välttämättä niin paljon myy mutta mistä sitä ikinä tietää mitä kuukaudet tuovat tullessaa. Wii on tuolloin myynyt varmaan vähintään 20m ellei mitään tähdenlennnon efektejä ala näkymään jota vahasti epäilen.

Kyllä uskon että tuo on ihan mahdollista

> Nextgenin Ps3 kohtaa ei ole taidettu päivittää sitten viimevuoden

Nuo luvuthan päivittyy parin sekunnin välein :P

sama se minulle, mitä laite myy, kunhan pelattavaa peliä puskee.
mutta silti näin PS3-konsolin omistajana täytyy pitää tuota eidoksen arviota yläkanttiin vedetyltä, koska tuntuu että laite maksaa liikaa useimmille kuluttajille.

oma veikkaukseni sijoittunee kuuden miljoonan myydyn laitteen pintaan.

miksikähän televisio saa maksaa useampia tuhansia ja pelikone ei,
vaikka puhutaan suhteessa samanpituisesta "elinkaaresta" nykypäivänä?

jeps. saattaa tuntua provolta tämäkin.

6 miljoonaa ensi vuoden huhtikuuhun mennessä, kun nyt on mennyt 3 rikki ilmeisesti tai siinä kolkutellaan, ei todellakaan ole epätodennäköistä. Varsinkin kun on joulumyynnit, tulee jotain asiallisia pelejäkin jo markkinoille, ja hinta laskee tod näk vielä sen 50-100 euroa.

"Eidoksen talouspäällikkö Rob Murphy on vahvasti sitä mieltä, että PlayStation 3 saavuttaa tai jopa ohittaa lukeman ensi vuoden huhtikuuhun mennessä."

Tarkemmin sanottuna huhtikuun ensimmäiseen päivään mennessä?

Xbugs: "Tarkemmin sanottuna huhtikuun ensimmäiseen päivään mennessä?"

Onkos se nyt niin päivän päälle?

Ja kannattaa tosiaan muistaa, että pelibisneksessä tehdään reilusti yli puolet koko kalenterivuoden tuloksesta viimeisen kolmen kuukauden aikana eli joulu ratkaisee paljon.

Heh, se nimenomaan on päivän päälle :)

"Heh, se nimenomaan on päivän päälle :)"

Aivan, jos sanotaan huhtikuuhun _mennessä_ niin ei sitä ruveta sitten sanomaan että "mitäs minä sanoinkaan silloin..." kun on huhtikuun 24 päivä... :)

8M boxia vasta kodeissa?

Oikeita lukuja on aika vaikea tietää. Jos boksia on myyty vain 8 miljoonaa niin Gears of Warin yli 4 miljoonaa on aika paljon.

Kyllä jos boxin omistaa, on se ihme jos ei Gearsia löydy kotoa. Sairaan hyvä peli, tietty ei kaikki tykkää tuostakaan mutta itseä kyllä koukutti koko rahan edestä.

"Haluamme kuitenkin, että koneita löytyy maailmalta 8-10 miljoonaa kappaletta, ennenkuin tuomme hittituotteemme alustalle."

Öö... eidoksen hittituote? Mikä se on? Pelkkää kuraahan lafka on tuottanut viimoset 10 vuotta.

Ja jos kaikki pelintekijät ovat yhtä aivottomia, ei tuota myyntimäärää koskaan tavoiteta, kun kerta ilman hyviä pelejä olevaa alustaa on tunnetusti vaikea myydä :D

Kumpi tuli ensin muna vai kana?

Hitman 5 kenties?
No en nyt iha usko.

Mutta jos tulee niin 0_0

Ihan realistinen tavoite, kyllä siihen päästään kunhan hinta vähän laskee ja siihen mennessä on jo pelejäkin enemmän :)

Kyllä ainakin Tomb Raider ja Hitman voidaan laskea hittituotteiksi Eidokselta. Tulevista peleistä ainakin Kane & Lynch voi myös päätyä aikamoiseksi hitiksi.

Outo logiikka pantata pelejä ja odotella alustan myynnin kasvua. Ei näin ainakaan tueta alustan myyntiä.

Todella realistista, uskon kybällä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi