Tämä on mainospaikka. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Näyttäisimme tässä kohtaa mainoksia. Maksamme sivuston palvelinkulut mainoksilla. Ethän blokkaa, kiitos!

Ensimmäinen lohkoketjupelaamiseen keskittyvä NFT-pelikonsoli paljastettiin.

Web 3 -yritys Polium väittää, että sen Polium One -pelijärjestelmä on maailman ensimmäinen moniketjuinen pelikonsoli, joka pystyy pyörittämään eri lohkoketjuille rakennettuja pelejä. Yhtiö vakuuttelee, ettei Web 3:a ymmärtämättömien "perinteisten pelaajienkaan" ole vaikea käyttää NFT-konsolia.

Polium One on tarkoitus julkaista vuoden 2024 kolmannella neljänneksellä. Se ei kuitenkaan tule jokaisen pelaajan saataville kaupan hyllyille vaan pelilaitteen voivat ennakkotilata vain ne, jotka ostavat Polium Passin. Kyseinen passi on Ethereum-ekosysteemissä oleva NFT, jota lyödään 10 000 kappaletta.

Poliumin mukaan konsolin ohjaimessa on turvallisuussyistä sormenjälkilukija. Lisäksi siitä löytyy lompakko-painike, jolla pelaajat pääsevät nopeasti käsiksi konsolin moniketjuiseen lompakkoon. Ominaisuus on luonnollisesti suunniteltu kryptovaluutan monipuoliseen käsittelyyn.

Keskustelu NFT:n ja lohkoketjujen ympärillä on pyöritellyt voimakkaita tunteita puolesta ja vastaan. NFT-konsolikaan ei säästynyt murskakritiikiltä ja osa pelaajayleisöstä uskookin, ettei laite tule koskaan näkemään päivänvaloa.

Jotkut ovat myös huomauttaneet, että NFT-konsolin logo näyttää olevan ylösalaisin käännetty versio GameCuben logosta. Polium vastasi tähän kritiikkiin ensin puolustautumalla, mutta ilmoitti pikimmiten uuden logon olevan jo työn alla.

Kirjaudu kommentoidaksesi