Kymmenen vuotta sitten julkistettu Final Fantasy XV on kaupoissa vihdoin huomenna, tiistaina. Pelonsekaisin tuntein odoteltu seikkailu on päätynyt jo useiden peliarvostelijoiden käsiin, ensimmäisten arvosanojen painottuessa selkeästi kiitettävän suuntaan.

Noctiksen ja kumppaneiden seikkailut ovat kelvanneet ainakin Polygonille sekä Destructoidille molempien lätkäistyä Final Fantasy XV:lle ruhtinaalliset yhdeksän pistettä kymmenestä. Myös GameInformerin, Gamespotin sekä GamesRadarin arviot ovat sangen kiittäviä. Osa sivustoista antaa vielä odotuttaa arvosanansa kanssa, sillä massiivisen seikkailun tutkiminen ottaa luonnollisesti aikansa. Square Enixin kehittäjät ovat saaneet kehuja muun muassa pelin kiehtovasta laajasta maailmasta, pääosan kaveriporukan sisäisestä dynamiikasta sekä toimivasta ja näyttävästä taistelusysteemistä.

Final Fantasy XV julkaistaan 29. marraskuuta Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. KonsoliFINin arvostelua on luvassa, kunhan peli on tahkottu kunnialla alusta loppuun saakka.

Kirjaudu kommentoidaksesi