Electronic Artsin FIFA 18 pallottelee tiensä PC:n, Xbox Onen ja PlayStation 4:n ohella myös Nintendon Switch-konsolille.

EA:n Peter Moore paljasti Gamereactorille, että Switch-version parissa pakertaa Kanadan Vancouverissa asialle pyhitetty oma tiiminsä. Vihjailuistaan huolimatta Moore ei edelleenkään kerro, mitä ne Switchille räätälöidyt ominaisuudet loppupeleissä ovatkaan. Pelaajat ovat spekuloineet ahkerasti, josko Switch-versio olisi tekniikkansa puolesta lähempänä PS3- ja Xbox 360 -painoksia kuin uudemman konsolisukupolven Frostbite-moottorilla rullaavia versioita.

Uutiset ovat tästä huolimatta hyviä Switch-omistajille, sillä Electronic Arts ei ole ollut niitä aktiivisimpia Nintendo-tukijoita sitten muutaman vuoden takaisen Wii U -julkaisun.

FIFA 18:n pariin päästään syyskuun aikana PC:llä, Xbox 360:llä, Xbox Onella, PlayStation 3:lla, PlayStation 4:llä sekä Switchillä. Kotikonsolin ja kannettavan laitteen hybridi Nintendo Switch taas julkaistaan maaliskuun 3. päivä reilun 350 euron hintalapulla varustettuna.

Kirjaudu kommentoidaksesi