Epic Games kertoi eilen suunnitelmistaan Fortniten tulevaisuuden suhteen.

Kehittäjät nostivat ensimmäiseksi teemaksi pelinsä suorituskyvyn. Samalla he ilmaisivat tyytymättömyytensä 2.3.0-päivityksen bugisuuteen ja palvelinten epävakauteen. Tiedotteen mukaan ongelmat ovat johtaneet julkaisusuunnitelman ja -prosessin muutoksiin, joiden tavoitteena on parantaa tulevien päivitysten laatua. Myös latausaikoihin aiotaan kiinnittää huomiota.

Konsolipelaajat pääsevät halutessaan nauttimaan 60 fps:n ruudunpäivityksestä vielä tämän kuun puolella. Muutos iskee luonnollisesti loven visuaaliseen laatuun, mutta tekijät vakuuttelivat heikennysten olevan mahdollisimman vähäisiä.

Ulkoisia ehostuksiakin on kuitenkin luvassa. Jatkossa pelaajat pääsevät tavoittelemaan muun muassa entistä näyttävämpiä liitimiä ja uusia asuja. Äänipuolella huomiota on kiinnitetty puolestaan hahmojen askeliin, jotka kuulostavat erilaisilta riippuen siitä, tulevatko ne pelaajan ylä- vai alapuolelta.

Yksi kehittäjien pitkän tähtäimen tavoitteista on uudistaa kaikki sosiaaliset ominaisuudet ystävälistasta chattiin. Lisäksi kehitteillä on järjestelmä peliseuran etsimiseksi.

Kaiken kattavaan listaukseen voi tutustua Epic Gamesin verkkosivuilla.

Fortniten Early Access -versio julkaistiin viime vuoden heinäkuussa Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja PC:lle. Ilmaispelattava ja pääpelistä erillinen Battle Royal -pelimuoto näki päivänvalon syyskuussa.

Kirjaudu kommentoidaksesi