Ilmaispelien lunastaminen Epic Games Storesta vaatii väliaikaisesti käyttäjiltä hieman lisäkikkailua. Toukokuun 21. päivään asti käyttäjien tulee todentaa tilinsä omakseen lisäkoodilla ilmaispelejä haaliessaan. Muutoksen syynä on se, että Epic Games tahtoo rohkaista asiakkaitaan lisäämään tiliensä turvallisuutta.

Kaksivaiheisen tunnistautumisen (2FA) voi klikata päälle Epic Games Storen asetuksista, kohdasta salasanat ja turvallisuus. Homma toimii siten, että kun jatkossa kirjaudut Epic Gamesiin sisälle salasanalla, Store lähettää sinulle myös turvakoodin esimerkiksi sähköpostiisi tai älypuhelimeesi. Turvakoodi tulee sitten näpytellä kirjautumislootaan tietyn aikarajan sisällä, jotta pääset tiliisi käsiksi.

Koodia ei tulla kysymään jokaisella sisäänkirjautumiskerralla. Sitä pyydetään ensimmäisen kirjautumisen lisäksi silloin, kun käyttäjä kirjautuu sisälle uudella laitteella, mikäli tilille ei ole kirjauduttu kuukauteen, tai mikäli olet poistanut selaimesi evästeet.

Väliaikainen pakote otetaan pois käytöstä vajaan kuukauden kuluttua, mutta Epic Games toivoisi asiakkaidensa käyttävän tätä lisäturvaominaisuutta myös jatkossa. Lisää ohjeita turvatoimen päälle saamiseksi löydät täältä. Epic Gamesin tiedote asiaan liittyen taas löytyy tästä.

Kirjaudu kommentoidaksesi