republique.hope

Episodihiippailu République saapuu myös PlayStation 4:lle

Mobiilipuolella ja PC-maailmassa arvostusta kerännyt Kickstarter-menestys République on tekemässä tuloaan myös PlayStation 4:lle.

Alun perin vuonna 2013 iOS-mobiililaitteille julkaistu hiiviskelyseikkailu on syntynyt Logan Gamesin ja Camouflaj-nimisen indie-pelitalon yhteistyön tuloksena. Viimeksi mainitun studion perustajana toimii sekä Metal Gear Solid 4:n tuottajana että Halo 4:n luovana ohjaajana ansioitunut Ryan Payton.

Myöhemmin République on laajentanut reviiriään myös Androidille, minkä lisäksi peli ilmaantui kuluvan vuoden aikana Windows- ja Mac-tietokoneille République Remasteredin muodossa. Peliä on julkaistu alkuperäisestä iOS-yksinoikeudestaan lähtien erillisinä osina, joista viimeisimpänä ilmestynyt kolmas episodi, Ones & Zeroes, saapui pelattavaksi viime lokakuussa.

Merkittävänä uutuutena Républiquen PlayStation 4 -version on kerrottu tarjoavan konsolipelaamiseen soveltuvammat kontrollit mobiili- ja tietokoneversioilla nähdyn naksuttelun sijaan. Lisäksi konsolikäännös tulee sisältämään valmiiksi pelin kaikki viisi episodia.

Käännöstyöstä vastaa pelin PC-version julkaissut GungHo Online Entertainment, joka tunnetaan parhaiten Ragnarök-roolipelisarjastaan. Tarkkaa julkaisupäivää konsoliversiolle ei ole annettu, mutta sen voi odottaa ilmestyvän PlayStation Storen valikoimiin vuoden 2016 puolella.

 

 

Kirjaudu kommentoidaksesi