Esittelyssä Assassin's Creed IV:n PS4-versio

Sonyn julkaisijoiden jututtamiseen keskittyvän videosarjan toinen video käsittelee Assassin's Creed IV: Black Flagin PlayStation 4 -version kehittämistä. Sarjan ensimmäisessä videossa kuultiin tarinaa Watch Dogsista.

Videossa Ubisoft Montrealin luova ohjaaja Jean Guesdon ja tuottaja Sylvain Trottier kertovat mietteitään siitä, mitä parannuksia seuraavan sukupolven PlayStation-konsoli mahdollistaa Assassin's Creed IV:lle PS3-versioon verrattuna. Mukana on myös kuvaa itse pelistä.

Assassin's Creed IV: Black Flag julkaistaan PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle, Wii U:lle ja PC:lle marraskuun 1. päivä sekä myös seuraavan sukupolven konsoleille ajankohdan ollessa tosin vielä hämärän peitossa.

Galleria: 

Kommentit

Teemana merirosvoseikkailu nostattaa kyllä sen verran vahvoja muistoja neoliittiselta kaudelta, ettei näistä voi olla innostumatta. Ehkä sieltä on tulossa vielä Naughty Dogsilta jotain saman suuntaista.

Johan sitä on uumoiltu että merirosvot ovat uudet zombit.

Ei kyllä kiinnosta pätkääkään. Tämä(kin) oli lupaava sarja, mutta vuosipäivityksillä on kyllä karistettu viimeinenkin mielenkiinto koko sarjasta.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi