N-puolen latauspalveluissa pelataan tällä viikolla 60-hertsistä kaahailua, pimeätä puzzleilua ja useampia demoja.

Family Computer 30th Anniversary -kampanjan toinen nimike saapuu pelaajien ulottuville tänään. Kyseessä on Super Nintendolle aikoinaan julkaistu F-Zero, futuristisen kaahaussarjan ensimmäinen osa. Tämä klassikoksikin leimattu nimike ei ole hinnalla pilattu, sillä hintaa tällä pelille kertyy vain 0,30 euroa. Huomionarvoista lienee, että toisin kuin kampanjan ensimmäisenä nimikkeenä julkaistu Balloon Fight, tämän viikon uutukainen ei ole astetta hitaampi 50-hertsinen versio, vaan tarjolle asetetaan alkuperäinen 60-hertsin tuotos.

Wii U:n eShopista löytyvä Mighty Switch Force: Hyper Drive Edition -tasoloikkatoiminta irtoaa rajatun ajan alennettuun hintaan. Nimikkeen hintalappu on puolet normaalia halvempi tämän kuun 28. päivään asti.

Hirviömetsästyksen makuun päästään sekä Wii U:lla että 3DS:llä Monster Hunter 3 Ultimate -demon muodossa. Mikäli hintalaputtomat versiot miellyttävät, voi kokopelit ostaa parempaan talteen maaliskuun 22. päivänä. Testattavaksi asetetaan myös Trine 2: Director's Cut -seikkailun testiversio. Täyden pelin voi ladata Wii U:n eShopista alehintaan 12,49 euron hintalapulla ensin kuun 7. päivään asti.

3DS:lle jo jonkin aikaa odoteltu NightSky saapuu viimein europelaajien taskuun. Tunnelmallinen ja visuaalisesti mielenkiintoinen tuotos on kerännyt kehuja Atlantin toisella puolella. Nimikkeen luvataan testaavan pelaajien refleksejä ja loogista ajattelukykyä toiminnan ja puzzlejen yhdistelmällä. Pimeätä meininkiä voi ihastella etukäteen tämän trailerin avulla.

Viikon demokimaran täydentää Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Faten testiversio, jonka voi käydä lataamassa parempaan talteen 3DS:n latauspalvelusta. Vampyyrienruoskiminen rantautuu Eurooppaan 5.3.

Ohessa viikon koko tarjonta nohevasti listana.

Wii U Virtual Console
F-Zero (0,30 €)

Wii U eShop
Mighty Switch Force: Hyper Drive Edition (alennettuun 4,99€ hintaan 28.2. asti)
Monster Hunter 3 Ultimate (demo)
Trine 2: Director's Cut (demo)

3DS eShop
NightSky (9,99€)
Monster Hunter 3 Ultimate (demo)
Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate (demo)

Galleria: 

Kommentit

Nintendo on näemmä huomannut ne kymmenet ja taas kymmenet viestit Miiversessä tuosta 50-hertsisestä Balloon Fightista!

Ja toisin viime viikolla mainittiin, niin Trine 2 on alennuksessa vain rajatun ajan.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi