Facebook-kuva vihjailee uudesta Crash Bandicootista

Skylanders-nimikkeitä kehittänyt Vicarious Visions on jakanut Facebook-sivuillaan kuvan, joka on nostattanut toiveita uudesta Crash Bandicoot -pelistä. Studion sosiaaliseen mediaan jakamassa kuvassa näkyy nimittäin taustalla juliste, jota koristaa vanha tuttu tasoloikkahahmo, tosin hieman uudistuneessa olomuodossa.

Kuvassa näkyvä Crash-design ei ole tuttu mistään aiemmasta pelistä, mikä on nostattanut arvailuja uudesta hahmon tähdittämästä nimikkeestä, kun taas toiset ehdotukset olisivat tuomassa Crashin osaksi Skylanders-universumia. Mitään virallista vahvistusta asialle ei ole vielä saatu, mikä ei tosin ole estänyt hahmon faneja kirjoittamasta toiveita muun muassa uudesta tasoloikkatrilogiasta Vicarious Visionsin Facebook-sivuille. Uutiskuvista pääsee näkemään alkuperäisen kuvan, sekä lähikuvan arvailuja herättäneestä julisteesta.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun pelistudio on tekemisissä hahmon parissa, sillä Vicarious Visionsin käsialaa ovat kaikki kolme Game Boy Advancelle julkaistua Crash-peliä sekä useammallekin konsolille ilmestynyt Crash Nitro Kart.

Galleria: 

Kommentit

Julisteessa Crash ei näytä erityisen siistiltä. Liian pallomainen ruumiinrakenne ja höhlä ilme, mieleen tulee joku aamiaismurojen maskotti. Toisaalta tehtiinhän Spyrostakin Skylandersissa violetti hamsteri, joten huonot uudelleendesignit ovat kai muodikkaita.

Toivoisin, että luvassa on uusi, perinteitä kunnioittava Crash-latauspeli. En kuitenkaan varsinaisesti usko tätä.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi