Fallout MMO, Dark Alliance, Descent, MDK: Interplay herää henkiin

Viime vuodet rahavaikeuksiensa vuoksi hiljaiseloa viettänyt Interplay valmistautuu tulemaan takaisin ryminällä.

Yhtiö on hiljalleen käynnistämässä uudelleen omaa pelistudiotaan ja valmistautuu kehittämään Fallout-universumiin sijoittuvaa massiiviverkkopeliä. Pahimmassa ahdingossaan Interplay myi Fallout-oikeudet Bethesdalle (Oblivion), mutta on saanut ne "lainaksi" uutta peliä varten. Bethesda puolestaan jatkaa ensi syksynä PS3:lle, Xbox 360:lle ja PC:lle julkaistavan Fallout 3:n kehitystä.

Interplayn suunnitelmissa on kehittää jatkoa myös yhtiön muihin hittipeleihin, joihin lukeutuvat muun muassa Earthworm Jim, Dark Alliance, Descent ja MDK.

Galleria: 

Kommentit

Vallan hiehoa

Toivottavasti tulee voitokas comeback (vaikkeivät missään koskaan ollutkaan).

mikä tää CP oikee on? oli pakko huomauttaa =D, hyvä kumminki jos tuo Falloutin MMO saadaan.

No jos neljä vuotta on edellisestä pelistä, niin voitanee puhua jo comebackistä.

Miika_-: Konsolipelaajan Freudilainen lipsahdus. ;-)

Hieno juttu, vaikka MMORPG:t ovat mielestäni täydellistä ajan ja rahan hukkaa. Hällä väliä, vaikka Fallout-universumiin perustuisikin. Mielenkiintoista kuitenkin nähdä mahdollinen vanhan "suosikki"-kehittäjän uusi nousu :)

Muista viis, mutta uuden Descentin ottaisin minä päivänä hyvänsä.

No niin ehkä nyt saadaan edellisille Fallouteille uskollisempi jatko-osa. Toivotaan parasta, varaudutaan taas yhteen pettymykseen.

Jatko-osa Dark Alliancelle vai Baldur's Gatelle? Jälkimmäinen olisi kuitenkin huomattavasti kovempi tapaus.

Asiaa sen enempää tutkimatta, on melko rehti veto Bethesdalta antaa tuosta vain Fallout nimi lainaksi.

Interplay oli aikoinaan hieno lafka. Viime pelistä on ollut niin pitkä aika, että en pysty oikein edes miettimään minkälaista tavaraa sieltä ulos tulee.

Mutta mitä Falloutteihin tulee, niin olen kyllä sarjan vanhana fanina enemmän Bethesdan tekeleestä kiinnostunut kuin jostain likaisesta MMO-pelistä.

Baldur's Gate Dark Alliance oli loistavaa hupia kaverin kanssa, vaikka muuten varsin keskinkertainen tekele olikin. Jos saavat nyt jotain oikeasti kunnollista, saattaa siitä tulla (minulle) vuoden co-op ilmiö.

Fallout mmo, hmm, siinä jo sellainen idea mmo:lle että se melkein voisi minut saada maksamaan jotain pientä kuukausi maksua. Mutta vain melkein. TES:MMorpg taas olisi lähes must jos hyvin toteutettu.

Toivottavasti onnistuvat nyt sitten ryminässään edes kohtuullisesti, ikävä nähdä pelistudioita lopettettavan.

Dark allianceen jokin vähän pidempi ikäinen ja monipuolisempi jatko osa niin se lunastaa helposti paikkansa ykkösosan vieressä (kakkonen jäi syystä tai toisesta hyllyyn)

Vallan hieno uutinen... enpäs sammuta vielä sitä pientä toivon kipinää että joskus tulisi Baldur's gate III :)

Noin paljon hyviä pelejä ulos lykännyt pelistudio rahavaikeuksissa? No eipä ois ikinä uskonu. Yhdyn (hellästi) viperiin. Descent tänne ja heti! On kyllä niin kova pelisarja että oksat pois.

BG3 olis rautaa ja sen toivoisin vielä joskus näkeväni.

"Asiaa sen enempää tutkimatta, on melko rehti veto Bethesdalta antaa tuosta vain Fallout nimi lainaksi."

12% kaikesta tuotosta on enemmänkin ilmaista rahaa kuin rehti veto, varsinkin jos peliin tulee kuukausittaiset maksut. Ei Bethesdalla kuitenkaan mitään intoa ole MMO:ta kehittää.

Itseasiassa Fallout MMORPG voisi ehkäpä toimiakin. Sen maailma on aika armoton paikka ja juuri tuollainen MMO power levutus ja vapaa PVP sopisi siihen aika hyvin. Varsinkin kun maailma on hajallaan ilman kunnon lakeja, paitsi siis vahvimman laki. Mutta se voisi olla aika hardcore peli joillekin, eikä siis välttämättä kannattavaa rahallisesti. Mutta ehkäpä vähän pienimuotoisempana MMO pelinä sitten?

Toi uus Descent olisi kiva nähdä ja Baldur's Gate 3 olisi aika hieno veto myös. Kumma että firma jolla on noin monta menestys peliä takana on rahallisissa vaikeuksissa. :S

"Varsinkin kun maailma on hajallaan ilman kunnon lakeja, paitsi siis vahvimman laki. Mutta se voisi olla aika hardcore peli joillekin, eikä siis välttämättä kannattavaa rahallisesti"

Olisi joo aika nannaa, mutta todellisuudessa varmaan hakataan tuhansia moleratteja sledgehammerilla kunnes tulee taso ja siirrytään mutated moleratteihin.

Loistavaa, mahtavaa, Upeaa,
Fallouttia ja Dark Alliancea odotan ihanaa.
Nämä kun vielä saapuisi kauppoihin,
tulisi uusi konsoli kotihin. :)

En ole Falloutteja itse pelannut (tiedän, suuri aukko sivistyksessä), mutta Dark Alliance 2:sta Xboxilla kylläkin ja se oli älyttömän hyvä peli. Fallouteissa on ollut kyllä tunnelmaa ainakin mitä olen nähnyt.

Kommentoi

Kirjaudu kommentoidaksesi