Fallout-sarjan ensimmäiset kuvat on julkistettu. Huhtikuussa 2024 julkaistava sarja perustuu Bethesdan suosittuun roolipeliin.

Sarja itsessään on Kilter Filmsin käsialaa, ja sen vastaavina tuottajina toimivat Jonathan Nolan ja Lisa Joy, jotka tunnetaan parhaiten Westworld-sarjan luojina. Nolan on myös ohjannut sarjan kolme ensimmäistä jaksoa.

Falloutin pääosissa nähdään Ella Purnell (Yellowjackets), Walton Goggins (Justified) ja Aaron Moten (Emancipation). Sarjassa nähdään myös TV-alan veteraanit Kyle MacLachlan ja Michael Emerson.

Sarjan tarina sijoittuu 200 vuottaa ydinsodan jälkeiseen aikaan, jolloin rikkaimmat, jotka pääsivät suojaan Vault Techin pommisuojiin, uskaltautuvat takaisin maan pinnalle. Heitä odottaa joutomaa, jossa hirviömäiset mutantit ja vaaralliset ryövärit ovat arkipäivää.

Kilter Filmsin Athena Wickham toimii tuotannon johdossa yhdessä Todd Howardin ja James Altmanin kanssa. Amazon MGM Studios ja Kilter Films ovat tuottaneet sarjan yhteistyössä Bethesda Game Studiosin ja Bethesda Softworksin kanssa.

Falloutista on aiemmin julkaistu myös teaser traileri, jonka voi katsoa alta. Sarja alkaa Prime Video suoratoistopalvelussa 12. huhtikuuta 2024.

Galleria: 

Kirjaudu kommentoidaksesi